(Poistunut julkaisusta)

Yksikön johtaja
Hoivapalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2020

Meillä Hoiva Mehiläisellä on yksinkertainen, mutta kunnianhimoinen tavoite: taata yksilöllinen hyvä elämä jokaiselle asukkaallemme. Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luotsaamaan yksikköämme Kaarinassa?

Haemme Mainiokoti Katariina -yksikköömme

YKSIKÖN JOHTAJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen 6/2022 asti. Yksikön johtajan tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti yksikössä tehtävästä työstä, kodin arjen luotsaamisesta sekä tuloksekkaan toimintakulttuurin ylläpitämisestä ja edelleen kehittämisestä. Meillä Mehiläisessä työskentelytapa pohjautuu yhdessä tekemiseen - yksikön johtajana varmistat omalla aktiivisella esimerkilläsi työporukkaa valmentaen, että toimintamme on laatulupaustemme mukaista ja jokaisella asukkaalla on yksilöllinen hyvä elämä.

Toimit yksikön tulosvastuullisena vetäjänä vastaten laadusta ja taloudesta. Tehtäviisi kuuluu olennaisena osana henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin kehittäminen. Toimit kiinteässä yhteistyössä kunnallisten ja muiden sidosryhmien kanssa sekä markkinoit palveluitamme aktiivisesti.

Laatutyön ja kehittämisen tukena sinulla on valtakunnallinen laatu- ja kehitystiimi. Jokainen työntekijämme sitoutuu laatulupauksiimme, jotka ovat:

- Yksilöllinen hoiva ja tuki: Tärkein tehtävämme on asukkaidemme yksilöllinen ja laadukas hoito, hoiva ja huolenpito. Asukkaan tarpeet ja toiveet ohjaavat toimintaamme.

- Oma viihtyisä koti: Kotimme ovat viihtyisiä ja kodikkaita. Asukkaamme saavat sisustaa oman huoneensa mieleisekseen ja osallistua kodin arkeen voimavarojensa mukaisesti.

- Maukas ja terveellinen ravinto: Panostamme ruuan maukkauteen, monipuolisuuteen, ravitsevuuteen ja mielekkääseen ruokailuhetkeen.

-Yhteisöllisyys ja osallisuus: Otamme asukkaat ja läheiset mukaan kodin toiminnan suunnitteluun. Elämme monipuolista, inhimillistä ja elämänmakuista arkea, johon kuuluvat niin ilot kuin surutkin.

- Turvallisuus: Henkilökunta huolehtii asukkaiden turvallisuudesta päivittäin. Kodeissamme on turvallista elää ja asua.

Työ sopii sinulle, jos sinulla on aiempaa kokemusta ikäihmisten hoivasta sekä esimiestyöstä. Sinulle on luontevaa kantaa vastuuta ja välittää kokonaisuuden toimimisesta. Et pelkää erilaisten haastetilanteiden ratkomista ja innostat tiimiäsi kehittymään. Odotamme, että olet suorittanut sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulutasoisen tutkinnon.

Työssäsi tarvitset talousosaamista ja hyviä IT-taitoja sekä kykyä omaksua uusia ohjelmia ja rohkeutta käyttää niitä. Raportoit tehtävässä palvelujohtajalle ja osallistut alueelliseen johtoryhmätyöskentelyyn.

Pääset osaksi innostunutta esimiestiimiä ja mentorisi tukee kehittymistäsi yksikön esimiehenä. Toimit osana ammattitaitoista Mehiläisen hoivapalveluiden organisaatiota, jossa tukipalvelut auttavat eri osa-alueiden kanssa. Yksikön esimiehenä sinulla on mahdollisuus päästä osallistumaan Mehiläisen esimiesvalmennukseen.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa, arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Innostuitko? Hae tehtävää viimeistään 13.12. mennessä. Käsittelemme hakemuksia kuitenkin jo hakuajalla. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Tutustu yksikköön https://hoivamehilainen.fi/hoivakodit/mainiokoti-katariina

Palvelujohtaja Piia Pitkäpaasi
P. 050 572 3934 (arkisin klo 8-16)
E. piia.pitkapaasi@mehilainen.fi