(Poistunut julkaisusta)

Yksikön johtaja
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020

Hoiva Mehiläinen pitää sisällään yli 200 toimintayksikköä ikääntyneille, mielenterveyskuntoutujille ja vammaisille. Tavoitteenamme on olla hoivapalveluiden laatujohtaja. Provesta on Hoiva Mehiläisen palvelutuote erityisryhmille, jonka keskiössä ovat asukkaiden omat asuinhuoneistot integroituna tavalliseen asuinympäristöön.

Haemme YKSIKÖN JOHTAJAA määräaikaiseen sijaisuuteen johtamaan Tammen toimintayksikköä laadukkaasti eteenpäin. Sijaisuus on 31.8.2021 asti. Provesta Tammi on vammaispalveluiden ja autisminkirjon henkilöille suunnattu asumispalveluyksikkö, joka sijaitsee Vantaan Tikkurilassa hyvien palveluiden ja kulkuyhteyksien läheisyydessä.

Vastuullasi on yksikön arjen luotsaaminen, asukashankinta, yhteistyö kaupungin ja sidosryhmien kanssa sekä muiden tavoitteiden saavuttaminen. Yksikön esimiehenä varmistat omalla esimerkilläsi työporukkaa valmentaen, että toimintamme on laatulupaustemme mukaista ja jokaisella asukkaalla on yksilöllinen hyvä elämä.

Laatutyön ja kehittämisen tukena sinulla on valtakunnallinen laatu- ja kehitystiimi. Jokainen työntekijämme sitoutuu laatulupauksiimme, jotka ovat:

- Yksilöllinen hoiva ja tuki: Tärkein tehtävämme on asukkaidemme yksilöllinen ja laadukas hoito, hoiva ja huolenpito. Asukkaan tarpeet ja toiveet ohjaavat toimintaamme.
- Oma viihtyisä koti: Toimintayksikkömme ovat viihtyisiä ja kodikkaita. Kaikilla asukkaillamme on oma koti, jonka he saavat sisustaa mieleisekseen ja osallistua yksikön arkeen voimavarojensa mukaisesti.
- Maukas ja terveellinen ravinto: Panostamme ruuan maukkauteen, monipuolisuuteen, ravitsevuuteen ja mielekkääseen ruokailuhetkeen.
-Yhteisöllisyys ja osallisuus: Otamme asukkaat ja läheiset mukaan yksikön toiminnan suunnitteluun. Elämme monipuolista, inhimillistä ja elämänmakuista arkea, johon kuuluu niin ilot kuin surutkin.
- Turvallisuus: Henkilökunta huolehtii asukkaiden turvallisuudesta päivittäin. Yksiköissämme on turvallista elää ja asua.

Työ sopii sinulle, jos sinulla on aiempaa kokemusta asumispalveluista, vammaistyöstä sekä esimiestyöstä. Sinulle on luontevaa kantaa vastuuta ja välittää kokonaisuuden toimimisesta. Et pelkää erilaisten haastetilanteiden ratkomista ja pystyt innostamaan tiimiäsi kehittymään. Odotamme, että olet suorittanut sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulutasoisen tutkinnon.

Työssäsi tarvitset talousosaamista ja hyviä IT-taitoja sekä kykyä omaksua uusia ohjelmia ja rohkeutta käyttää niitä. Raportoit tehtävässä aluejohtajalle ja osallistut alueelliseen johtoryhmätyöskentelyyn.

Pääset osaksi innostunutta esimiestiimiä ja mentorisi tukee kehittymistäsi yksikön esimiehenä. Toimit osana ammattitaitoista Mehiläisen hoivapalveluiden organisaatiota, jossa tukipalvelut auttavat eri osa-alueiden kanssa. Yksikön esimiehenä sinulla on mahdollisuus päästä osallistumaan Mehiläisen esimiesvalmennukseen.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Innostuitko? Hae tehtävää viimeistään 8.11.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia kuitenkin jo hakuajalla.

Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Lisätietoja voi tiedustella sähköpostilla osoitteesta virpi.kokko@mehilainen.fi tai puhelimitse numerosta 050 592 2594.