(Poistunut julkaisusta)

Yksikön johtaja
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2020

Meillä Hoiva Mehiläisellä on yksinkertainen, mutta kunnianhimoinen tavoite: taata yksilöllinen hyvä elämä jokaiselle asukkaallemme. Oletko etsimämme innostunut esimies- ja vanhustyön osaaja, joka on valmis tarttumaan tähän haasteeseen?

Haemme YKSIKÖN JOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Villa Andanteen Espooseen. Me Villa Andantessa tarjoamme turvallisen ja viihtyisän kodin 46 asukkaallemme. Meillä asukkaan elämää ei mahduteta yhteen laitosmaiseen muottiin, vaan jokainen asukas voi elää omaa yksilöllistä elämäänsä virikkeellisessä ympäristössä, saaden laadukasta ja yksilöllistä hoivaa omien tarpeidensa ja voimavarojensa mukaan.

Yksikön johtajana vastuullasi on varmistaa Villa Andanten turvallinen ja sujuva arki yhteistyössä tiimisi kanssa. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat myös asukashankinta, yhteistyö kaupungin ja sidosryhmien kanssa sekä muiden tavoitteiden saavuttaminen. Työ sopii sinulle, jos sinulla on aiempaa kokemusta ikäihmisten hoivasta sekä esimiestyöstä. Sinulle on luontevaa kantaa vastuuta ja välittää kokonaisuuden toimimisesta. Sinulla on myös paineensietokykyä, et pelkää erilaisten haastetilanteiden ratkomista ja pystyt innostamaan tiimiäsi kehittymään. Arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja emme unohda, että meillä työn tekeminen saa myös olla hauskaa, arkeemme mahtuukin aina huumoria ja naurua!

Odotamme, että olet suorittanut sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulutasoisen tutkinnon. Työssäsi tarvitset lisäksi talousosaamista ja hyviä IT-taitoja sekä kykyä omaksua uusia ohjelmia ja rohkeutta käyttää niitä. Raportoit tehtävässä aluejohtajalle ja osallistut alueelliseen johtoryhmätyöskentelyyn.

Yksikön johtajana varmistat omalla esimerkilläsi työporukkaa valmentaen, että toimintamme on laatulupaustemme mukaista ja jokaisella asukkaalla on yksilöllinen hyvä elämä. Jokainen työntekijämme sitoutuu laatulupauksiimme, jotka ovat:

- Yksilöllinen hoiva ja tuki: Tärkein tehtävämme on asukkaidemme yksilöllinen ja laadukas hoito, hoiva ja huolenpito. Asukkaan tarpeet ja toiveet ohjaavat toimintaamme.

- Oma viihtyisä koti: Kotimme ovat viihtyisiä ja kodikkaita. Asukkaamme saavat sisustaa oman huoneensa mieleisekseen ja osallistua kodin arkeen voimavarojensa mukaisesti.

- Maukas ja terveellinen ravinto: Panostamme ruuan maukkauteen, monipuolisuuteen, ravitsevuuteen ja mielekkääseen ruokailuhetkeen.

-Yhteisöllisyys ja osallisuus: Otamme asukkaat ja läheiset mukaan kodin toiminnan suunnitteluun. Elämme monipuolista, inhimillistä ja elämänmakuista arkea, johon kuuluu niin ilot kuin surutkin.

- Turvallisuus: Henkilökunta huolehtii asukkaiden turvallisuudesta päivittäin. Kodeissamme on turvallista elää ja asua.

Laatutyön ja kehittämisen tukena sinulla on valtakunnallinen laatu- ja kehitystiimimme. Mehiläisessä pääset osaksi innostunutta esimiestiimiä ja mentorisi tukee kehittymistäsi yksikön johtajana. Toimit osana ammattitaitoista organisaatiotamme, jossa eri alueiden tukipalvelut ovat tukemassa ja auttamassa sinua työssäsi. Yksikön johtajana sinulla on myös mahdollisuus päästä osallistumaan Mehiläisen esimiesvalmennukseen. Mehiläinen on joustava työnantaja ja Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin.

Haluatko tutustua enemmän Villa Andanteen?
Löydät meidät Hoiva Mehiläisen internetsivuilta https://www.hoivamehilainen.fi/villa-andante sekä myös Facebookista https://fi-fi.facebook.com/villaandante/

Innostuitko? Hae tehtävää viimeistään 16.8.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia kuitenkin jo hakuajalla.

Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Eija Juote puh. 050 331 6966 (10.8.2020)
Laura Eskelinen puh. 040 455 9650