(Poistunut julkaisusta)

Yksikön johtaja
Familar Oy / Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.6.2020

Meillä Familarilla on yksinkertainen, mutta kunnianhimoinen tavoite: taata yksilöllinen hyvä elämä jokaiselle asukkaallemme. Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luotsaamaan yksikköämme, Wiljagårdia?

Haemme YKSIKÖN JOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen johtamaan kaksikielistä yksikköämme Wiljagårdia laadukkaasti eteenpäin. Tehtävä edellyttää Suomen kielen taitoa, ruotsinkielen taito on eduksi.

Yksikön johtajan tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti yksikössä tehtävästä hoito- ja kasvatustyöstä sekä tuloksekkaan toimintakulttuurin kehittämisestä. Meillä Familarissa työskentelytapa pohjautuu yhdessä tekemiseen - koko henkilöstö yksikön johtajaa myöten rakentaa lasten parempaa huomista yhdessä, kädet savessa!

Tutustu yksikköön: https://www.familar.fi/wiljagard

Toimit yksikön tulosvastuullisena vetäjänä vastaten laadusta ja taloudesta. Tehtäviisi kuuluu oleellisena osana henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin kehittäminen. Toimit kiinteässä yhteistyössä kunnallisten palveluntilaajien kanssa ja markkinoit palvelujamme aktiivisesti. Raportoit tehtävässä palvelupäällikölle ja osallistut alueelliseen johtoryhmätyöskentelyyn.

Edellytämme sinulta soveltuvaa sosiaalialan tutkintoa (AMK/YAMK), vankkaa kokemusta lastensuojelutyöstä sekä aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä. Arvostamme työkokemusta yksityisellä palveluntuottajalla. Tehtävä edellyttää hyvää palveluasennetta, vuorovaikutustaitoja sekä halua kehittää yksikön toimintaa. Liiketoiminnallinen ajattelukyky ja laskennallinen osaaminen henkilöstöjohtamisen ohella ovat myös ominaisuuksia, joita tehtävässä tarvitaan. Työssä tarvitset hyviä IT-taitoja sekä kykyä omaksua uusia ohjelmistoja ja rohkeutta käyttää niitä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän, jossa pääset vaikuttamaan yksikkömme kehittämiseen yhteisten käytäntöjen mukaisesti. Saat mahdollisuuden kehittää ja kehittyä sekä olla mukana rakentamassa yksikön menestystarinaa. Tukenasi on kehityshakuinen ja ammattitaitoinen työyhteisö, jossa arvostetaan työntekijöiden hyvinvointia ja yhdessä tekemisen meininkiä.

Innostuitko? Haethan tehtävää viimeistään 19.7.2020 mennessä. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Tiedustelut arkisin 8- 16:
Mervi Elfving, p. 044 5734 111 (16.6- 3.7.2020)
Jarkko Ala- Hukkala p. 050 490 3498 (6.7- 17.7.2020)
Ruotsiksi, Kerstin Norrman p. 050 324 7637 (16.6-26.6.2020 & 13.7- 17.7.2020)