(Poistunut julkaisusta)

Yksikön johtaja
Familar Oy / Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2020

Varatie Vihti on viihtyisä 14-paikkainen, 13-17 -vuotiaille haastavasti oirehtiville huostaanotetuille tai avohuollon tukitoimena sijoitetuille nuorille tarkoitettu erityisyksikkö. Varatie Vihdin tiloissa sijaitsee myös Vihdin kunnan alaisuudessa toimiva oma koulu.

Haemme YKSIKÖN JOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen johtamaan Varatie Vihtiä laadukkaasti eteenpäin.

Yksikön johtajan tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti yksikössä tehtävästä hoito- ja kasvatustyöstä sekä tuloksekkaan toimintakulttuurin kehittämisestä. Meillä Familarissa työskentelytapa pohjautuu yhdessä tekemiseen - koko henkilöstö yksikön johtajaa myöten rakentaa lasten parempaa huomista yhdessä.

Toimit yksikön tulosvastuullisena vetäjänä vastaten laadusta ja taloudesta. Tehtäviisi kuuluu oleellisena osana henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin kehittäminen. Toimit kiinteässä yhteistyössä kunnallisten palveluntilaajien kanssa ja markkinoit palvelujamme aktiivisesti. Raportoit tehtävässä palvelujohtajalle ja osallistut alueelliseen johtoryhmätyöskentelyyn.

Edellytämme sinulta soveltuvaa sosiaalialan tutkintoa (AMK/YAMK), vankkaa kokemusta lastensuojelutyöstä sekä aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä. Arvostamme työkokemusta yksityisellä palveluntuottajalla. Tehtävä edellyttää hyvää palveluasennetta, vuorovaikutustaitoja sekä halua kehittää yksikön toimintaa. Liiketoiminnallinen ajattelukyky ja laskennallinen osaaminen henkilöstöjohtamisen ohella ovat myös ominaisuuksia, joita tehtävässä tarvitaan. Työssä tarvitset hyviä IT-taitoja sekä kykyä omaksua uusia ohjelmistoja ja rohkeutta käyttää niitä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän, jossa pääset vaikuttamaan yksikkömme kehittämiseen yhteisten käytäntöjen mukaisesti yhdessä yksikön vankan esimiestiimin kanssa. Saat mahdollisuuden kehittää ja kehittyä sekä olla mukana rakentamassa yksikön menestystarinaa. Tukenasi on kehityshakuinen ja ammattitaitoinen työyhteisö, jossa arvostetaan työntekijöiden hyvinvointia ja yhdessä tekemisen meininkiä.

Lisäksi tarjoamme

- kattavat ja monipuoliset täydennyskoulutukset sekä koulutus- ja kehitysmyönteisyyden

- ammatillisen kasvun mahdollisuudet kehittyvän ja vakavaraisen työnantajan palveluksessa

- toimialan nykyaikaisimmat työvälineet ja mahdollisuuden arvioida työn tuloksia ja vaikuttavuutta

- liikuntasetelit, työterveyshuollon ja Mehiläisen digiklinikan palvelut 24/7

- yhteistyöverkostomme kautta kattavasti henkilöstöetuja ja -alennuksia erilaisista tuotteista ja palveluista

Tutustu yksikköön https://familar.fi/varatie-vihti

Innostuitko? Haethan tehtävää viimeistään 21.6.2020 mennessä. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

Petra Huuhilo, palvelujohtaja
petra.huuhilo@familar.fi
045 2721 400