(Poistunut julkaisusta)

Yksikön johtaja
Familar Oy / Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2020

Yksikön Johtaja, oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luotsaamaan yksikköämme, Pienryhmäkoti Harakkamäkeä?

Haemme YKSIKÖN JOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen johtamaan Pienryhmäkoti Harakkamäkeä laadukkaasti eteenpäin. Harakkamäki on toiminut 14 -paikkaisena yksikkönä vuodesta 2006 alkaen, mutta jatkaa kesäkuussa 2020 seitsemän paikkaisena lastensuojelun erityisyksikkönä.

Yksikön johtajan tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti yksikössä tehtävästä hoito- ja kasvatustyöstä sekä tuloksekkaan toimintakulttuurin kehittämisestä. Meillä Familarissa työskentelytapa pohjautuu yhdessä tekemiseen - koko henkilöstö yksikön johtajaa myöden rakentaa lasten parempaa huomista yhdessä, kädet savessa!

Toimit yksikön tulosvastuullisena vetäjänä vastaten laadusta ja taloudesta. Tehtäviisi kuuluu oleellisena osana henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin kehittäminen. Toimit kiinteässä yhteistyössä kunnallisten palveluntilaajien kanssa ja markkinoit palvelujamme aktiivisesti. Raportoit tehtävässä palvelujohtajalle ja osallistut alueelliseen johtoryhmätyöskentelyyn.

Edellytämme sinulta soveltuvaa sosiaalialan tutkintoa (AMK/YAMK), vankkaa kokemusta lastensuojelutyöstä sekä aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä. Arvostamme työkokemusta yksityisellä palveluntuottajalla. Tehtävä edellyttää hyvää palveluasennetta, vuorovaikutustaitoja sekä halua kehittää yksikön toimintaa. Liiketoiminnallinen ajattelukyky ja laskennallinen osaaminen henkilöstöjohtamisen ohella ovat myös ominaisuuksia, joita tehtävässä tarvitaan. Työssä tarvitset hyviä IT-taitoja sekä kykyä omaksua uusia ohjelmistoja ja rohkeutta käyttää niitä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän, jossa pääset vaikuttamaan yksikkömme kehittämiseen yhteisten käytäntöjen mukaisesti. Saat mahdollisuuden kehittää ja kehittyä sekä olla mukana rakentamassa yksikön menestystarinaa. Tukenasi on kehityshakuinen ja ammattitaitoinen työyhteisö, jossa arvostetaan työntekijöiden hyvinvointia ja yhdessä tekemisen meininkiä.

Innostuitko? Haethan tehtävää viimeistään 19.4 mennessä. Tiimimme odottaa jo yhteydenottoasi!

https://www.familar.fi/harakkamaki

Anssi Nikkarinen anssi.nikkarinen@familar.fi