(Poistunut julkaisusta)

Yksikön johtaja
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Haemme nyt

YKSIKÖN JOHTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen Mainiokoti Kaislaan Espoon Suurpeltoon. Kodin ollessa täynnä, ikääntyneitä ympärivuorokautisen hoivan asukkaita on kaikkiaan 116 jakautuneena neljään kerrokseen.

Johtajalla on kokonaisvastuu kodin toiminnasta ja sen kehittämisestä varmistaen, että turvallinen ja ihmislähtöinen hoito toteutuvat.
Toimit tulosvastuullisena esimiehenä vastaten asiakkuuksista, henkilöstöhallinnosta ja laadun varmistamisesta. Apunasi ovat tiimivastaavat. Olet kiinteässä yhteistyössä asukkaiden ja heidän läheistensä sekä kunnallisten palveluntilaajien kanssa. Markkinoit palvelujamme alueellisesti ja osallistut alueelliseen johtoryhmätyöskentelyyn. Raportoit tehtävässä palvelujohtajalle.

Edellytämme sinulta soveltuvaa sosiaali- tai terveysalan tutkintoa (esim. sairaanhoitaja, sosionomi tai geronomi), sekä vähintään kahden vuoden kokemusta esimiestyöstä ja vanhustyöstä. Odotamme sinulta hyvää palveluasennetta, vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä sekä joustavuutta vaihtelevissa arjen tilanteissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta liiketaloudellista perusymmärrystä. Tarvitset työssäsi myös hyviä IT-taitoja. Käytämme mm. Ortec-työvuorosuunnittelujärjestelmää ja DomaCare-asiakastietojärjestelmää. Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän yhdessä Suomen suurimpiin kuuluvassa hoiva-alan yrityksessä. Sinulla on mahdollisuus kehittää ja kehittyä alalla ja samalla antaa oma panoksesi ikääntyneiden laadukkaaseen hoivaan. Tukenasi on ammattitaitoinen ja kehityshakuinen työyhteisö, jossa arvostetaan työntekijöiden hyvinvointia ja yhdessä tekemisen meininkiä.

Tervetuloa joukkoomme!

Palvelujohtaja Tarja Savolainen puh. 044 275 4605, 10.5 klo 13-14 ja 17.5 klo 9-10