(Poistunut julkaisusta)

Yksikön johtaja
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Meillä Hoiva Mehiläisellä on yksinkertainen, mutta kunnianhimoinen tavoite: taata yksilöllinen hyvä elämä jokaiselle asukkaallemme. Oletko valmis tarttumaan haasteeseen ja luotsaamaan Mainiokoti Vanajaa?

Pitkäaikaisen yksikön johtajamme eläköityessä haemme uutta kapteenia 48 asukkaan ikäihmisten hoivakotiin Mainiokoti Vanajaan. Vastuullasi on kodin arjen luotsaaminen, asukashankinta, yhteistyö kaupungin ja sidosryhmien kanssa sekä muiden tavoitteiden saavuttaminen.

Yksikön johtajana varmistat omalla esimerkilläsi työporukkaa valmentaen, että teemme laadukasta palvelua ja takaamme jokaiselle asukkaallemme yksilöllisen hyvän elämän. Laatutyön ja kehittämisen tukena sinulla on valtakunnallinen laatu- ja kehitystiimi.

Tämä homma sopii sinulle, joka haluat päästä yrittäjän tavoin tekemään toimivaan ikäihmisten kotia. Sinulla on aiempaa kokemusta ikäihmisten hoivasta sekä esimiestyöstä. Sinulle on luontevaa kantaa vastuuta ja välittää kokonaisuuden toimimisesta. Et pelkää erilaisten haastetilanteiden ratkomista ja pystyt innostamaan tiimiäsi kehittymään. Odotamme, että olet suorittanut sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulutasoisen tutkinnon.

Pääset osaksi Hämeenlinnan innostunutta esimiestiimiä ja mentorisi tukee kehittymistäsi yksikön johtajana. Toimit osana ammattitaitoista Mehiläisen hoivapalveluiden organisaatiota, jossa tukipalvelut auttavat eri osa-alueiden kanssa. Yksikön johtajana osallistut myös Mehiläisen esimiesvalmennukseen.

Lähetäthän hakemuksen, CV:n ja opintorekisteriotteen 27.5.2019 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta.

Mehiläinen on Suomen johtava terveys- ja sosiaalialan toimija. Mehiläisessä asioi vuosittain yli miljoona suomalaista ja Mehiläisen 14 000 ammattilaista palvelevat asiakkaita yli 360 toimipisteessä ympäri maata. 109-vuotias Mehiläinen on perinteikäs, mutta nopeasti kehittyvä ja kasvava suunnannäyttäjä alallaan. Mehiläisen Hoiva on johtava toimija Suomen ikäihmisten sekä erityisryhmien asumispalveluissa.

Palvelujohtaja Sari Autio, sari.autio@mehilainen.fi, 0400 930186