(Poistunut julkaisusta)

Yksikön johtaja
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2019

Haemme nyt

YKSIKÖN JOHTAJAA

vakituiseen työsuhteeseen Vantaalla Louhelantie 10:ssä sijaitsevaan kolmen mielenterveyskuntoutuksen kotimme kokonaisuuteen. Toimenkuvasi rakennamme kokemuksesi ja aiemman urasi mukaan siten, että johdat joko koko kokonaisuutta tai 1-2 kotia. Kodit ovat Ykköskoti Aurinko-, Kielo- ja Tähtirinne. Kotien nykyinen johtaja siirtyy eteenpäin Mehiläisen palveluksessa ja tämä tehtävä alkaa elokuussa 2019.

Tehtävässä sinulla on kokonaisvastuu yksikön toiminnasta ja kehittämisestä varmistaen turvallisen ja ihmislähtöisen hoidon kodissamme. Toimit yksikön tulosvastuullisena johtajana vastaten mm. budjetoinnista, kannattavuudesta ja raportoinnista. Tehtäviisi kuuluu oleellisena osana henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin kehittäminen. Toimit kiinteässä yhteistyössä asukkaiden, asukkaiden läheisten ja kunnallisten palveluntilaajien kanssa sekä markkinoit palvelujamme alueellisesti. Raportoit tehtävässä palvelujohtajalle ja osallistut alueelliseen johtoryhmätyöskentelyyn.

Edellytämme sinulta soveltuvaa sosiaali- tai terveysalan tutkintoa (esim. sairaanhoitaja tai sosionomi) sekä aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä tai tiimin johtamisesta. Arvostamme kokemusta mielenterveystyöstä ja yhteisökuntoutuksen periaatteiden tuntemista. Liiketoiminnallinen ajattelukyky ja laskennallinen osaaminen henkilöstöjohtamisen ohella ovat myös ominaisuuksia, joita tehtävässä tarvitset. Työssä käytät työvuorosuunnittelujärjestelmää, DomaCare-asiakastietojärjestelmää ja muita tietokoneohjelmia, joten tarvitset hyviä IT-taitoja sekä kykyä omaksua uusia ohjelmia ja rohkeutta käyttää niitä. Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta ja sitoutumista savuttomaan työpaikkaamme.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän, jossa pääset jatkamaan vakiintunutta ja hyvämaineista kuntoutustyötämme ja kuntayhteistyötä Suomen suurimpiin kuuluvassa hoiva-alan yrityksessä. Saat mahdollisuuden kehittää itseäsi ja työtämme rakentaen menestystarinaamme. Tukenasi on kehityshakuinen ja ammattitaitoinen työ- ja kollegayhteisö, jossa arvostetaan työntekijöiden hyvinvointia ja yhdessä tekemisen meininkiä.

Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja antaa palvelujohtaja Marko Hanhisuanto, 050 440 8868 seuraavina aikoina:
pe 26.4. klo 14-15
ma 29.4. klo 14-16
pe 3.5. klo 9.30-10.30
ti 7.5. klo 13-15