(Poistunut julkaisusta)

Yksikön johtaja
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018
Haemme uuteen Saga Tammilinnaan kokenutta yksikön johtajaa vastaamaan korkeatasoisen palvelutalon toiminnasta ja henkilöstön johtamisesta. Täyden palvelun Saga-palvelutalo avautuu keväällä 2019. Saga Tammilinnasta rakentuu moderni palvelutalokokonaisuus, joka tarjoaa huipputason asumista, ensiluokkaisia palveluita sekä aktiivista harrastus- ja kulttuuritoimintaa ikäihmisille kauniissa ympäristössä.
Uudessa Saga Tammilinnassa on yhteensä 129 vuokrattavaa kotia ikääntyneille. Saga Tammilinnan vuokrattavat asunnot ovat valoisia, nykyaikaisesti varusteltuja ja esteettömiä. Tilat toteutetaan ja kalustetaan Saga-palvelutalojen korkeiden laatukriteerien mukaisesti. Kauniisti sisustetuissa yleistiloissa on mm. kirjasto, ravintola, kahvila, sauna- ja allasosasto sekä kuntosali. Talossamme toimivat myös parturi-kampaaja, jalkahoitaja, fysioterapeutti sekä lääkärin ja hammaslääkärin vastaanotto.

Edellytämme sinulta soveltuvaa AMK tutkintoa tai muuta vastaavaa ylempää korkeakoulututkintoa ja vähintään viiden vuoden esimieskokemusta sosiaalihuoltoalalta. Olet tulosvastuussa talostasi. Odotamme sinulta markkinointihenkisyyttä, oma-aloitteista organisointikykyä sekä kykyä tehdä itsenäisesti päätöksiä. Yksikön johtajana teet tiivistä yhteistyötä useiden alueen toimijoiden ja kumppaneiden kanssa, joten hyvät yhteistyötaidot auttavat tehtävän hoitamisessa. Omaat hyvät neuvottelu- ja viestintätaidot. Tarjoamme sinulle näköalapaikan mielenkiintoisessa ja merkittävässä tehtävässä huippuviihtyisissä uusissa ja uljaissa tiloissa sekä toimivan moniammatillisen työyhteisön. Tehtävä on uusi ja se alkaa sopimuksen mukaan tai viimeistään lokakuussa 2018.

Kiinnostuitko Saga Tammilinnan yksikön johtajan tehtävästä?
Lisätietoja tehtävästä antaa ti 4.9.2018 klo 8-10 Saga Care Finland Oy:n liiketoimintajohtaja Heini Pirttijärvi, p. 050 3890 511 ja pe 7.9.2018 klo 10-14 Saga Care Finland Oy:n aluepäällikkö Maria Sirén, p. 050 4329 138.

Odotamme innolla hakemustasi, jonka voit lähettää CV:n ja palkkatoiveen kera 16.9.2018 mennessä osoitteessa www.esperi.fi. Hae meille töihin! Olemme savuton työpaikka.

Saga Care Finland Oy on ikääntyneiden hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita tarjoava yhtiö, joka ylläpitää Saga-palvelutaloja. Saga Care kuuluu Esperi Care -konserniin. Täyden palvelun Saga-palvelutalot mahdollistavat itsenäisen elämän kodinomaisessa ja aktiivisessa ympäristössä. Saga-palvelutaloja on Helsingissä neljä, Turussa kaksi, Raumalla, Lappeenrannassa ja Seinäjoella yksi.