(Poistunut julkaisusta)

Yksikön johtaja
Coronaria

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

Coronaria silmäsairaala Helsinki hakee joukkoonsa huippuammattilaista!

Coronaria Silmäsairaala Helsinki on Coronaria Silmäklinikka Oy:n lippulaiva, jossa hoidamme n. 4000 potilasta kuukausittain. Erityisosaamisalueisiimme kuuluvat silmänpohjan ikärappeuman ja glaukooman tutkimukset ja hoito, sekä silmäsairauksien operatiivinen hoito kuten esimerkiksi kaihileikkaukset.

Haemme nyt joukkoomme rautaista yksikön johtajaa! Tehtävänäsi on vastata suurimman silmäsairaalamme yksikön päivittäisestä toiminnasta, taloudesta sekä laadukkaan ja sopimuksenmukaisen hoidon toteutumisesta. Esimiehenä huolehdit osaavan henkilöstömme työhyvinvoinnista ja osaamisen kehittämisestä sekä toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden, kunnallisen palveluntilaajan ja muiden sidosryhmiemme kanssa.

Sinulla on terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä hyvä johtamistaito. Olet aktiivinen, joustava, yhteistyökykyinen ja toimeen tarttuva. Et pelkää yllättäviä tilanteita, vaan otat ne vastaan haasteina. Ennakointi on vahvuutesi. Korkealaatuinen hoito, paras mahdollinen asiakaskokemus ja hyvinvoiva henkilöstö ovat työsi kulmakiviä, joiden ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi työskentelet jatkuvasti. Sinulla on vahva kokemus esimiestyöstä. Arvostamme myös työkokemusta silmätautien erikoisalalta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

• Vahvaa otetta päivittäisen toiminnan johtamiseen, ohjaamiseen ja toimintalukujen seuraamiseen ja raportointiin
• Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
• Halua ja kykyä kehittää kustannustehokkaita palveluprosesseja
• Halua ja kykyä luoda asiakkaillemme paras mahdollinen asiakaskokemus yhdessä henkilöstön kanssa
• Vähintään terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista pätevyyttä sekä riittävää työnjohdon ja hallinnon lisäkoulutusta

Tarjoamme sinulle vakituisen työn alati kehittyvässä ympäristössä ja kilpailukykyisen palkan. Lisäksi käytössäsi ovat ison kasvukonsernin henkilöstöedut sekä mahdollisuus ammattitaitosi jatkuvaan kehittämiseen ja uralla etenemiseen.

Jos innostuit, otathan rohkeasti yhteyttä. Annan mielelläni lisätietoja!
Palvelujohtaja Marianne Eliasson, puh. 050 592 4540 tai marianne.eliasson@coronaria.fi

HAKEMUKSET

Hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen voit lähettää Coronarian rekrytointisivun kautta: https://rekry.coronaria.fi/MepRekryHoito/Application/Index/977/. Klikkaa sivulla ”jatka” siirtyäksesi hakuprosessissa eteenpäin.

Haku päättyy: 31.5.2018
Työsuhdemuoto: Toistaiseksi voimassa oleva
Työsuhteen luonne: Kokoaikainen
Sijainti:Työskentely Helsingissä, työ sisältää ajoittaista matkustamista.