(Poistunut julkaisusta)

Yksikön johtaja ikäihmisten hoivakotiin
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Kaipaatko työurallesi nostetta ja vaikutusvaltaista roolia, jonka kautta pääset kehittämään nykypäivän ja tulevaisuuden hoivatyöskentelyä. Löytyykö sinulta ammattiosaamista ja intohimoa vastata ikäihmisten hoivakodin yksikön menestyksekkäästä toiminnasta ja hyvinvoivan työyhteisön rakentamisesta. Tässä roolissa pääset pitämään langat omissa käsissä ja näyttämään parhaimmat puolesi niin suunnittelutyön, johtamisen, kuin myös arkipäivän välittämisen tasolla. 

Työtehtävän ja -kohteen kuvaus

Kyseessä on vakituinen kokopäiväinen työsuhde, jossa työajat sijouttuvat arkipäiville. Tässä tehtävässä työaikojen suhteen on kuitenkin joustoa, sekä satunnaiset etäpäivät ovat mahdollisia. Töiden aloitus toteutetaan joustavasti molempien osapuolten tarpeet huomioiden. Työllistyessäsi teet työsopimuksen itse asiakkaan kanssa.

Etsimme yksikön johtajaa ikäihmisten hoivakotiin Vuosaareen. Kyseessä on voittoa tavoittelematon säätiö, jolla on yhteensä kolme toimipistettä. Näin ollen saat tueksesi myös kahden muun yksikön johtajan osaamisen ja avun. Yksikön johdossa pääset suunnittelemaan, toteuttamaan ja kehittämään työyhteisösi toimivuutta ja vaikuttamaan hyvinvointia edistävän työympäristön syntymiseen, hallinnollisia tehtäviä unohtamatta. Näiden tekijöiden kautta mahdollistat myös asukaskunnan laadukkaan hoidon ja palvelulupauksen toteutumisen. Yksikkö on 58 asukaspaikkainen ikäihmisten palveluasumisen kohde.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla Sairaanhoitajan Amk-tutkinto tai soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, sekä kokemusta esimiestehtävistä. Toimivan ja ammattimaisen yksikön johtamiseen sinun tulee tuntea substanssiosaaminen vanhustyön puolelta, kuin myös olla kyvykäs aktivoimaan koko työyhteisö tekemään laadukasta yhteistyötä, toisinaan hektisessä ja nopeasti muuttuvassa työympäristössä.

Vastuualueellesi kuuluvat kokonaisvaltaisesti yksikön toiminnan suunnittelun tehtävät kuin myös arkitoiminnan operatiivinen johtaminen yhdessä tiimisi kanssa. Olet työyhteisösi esimerkillinen viestijä, joka toimii ketterästi yksikön tarpeiden mukaisesti kannustavan esimiehen roolissa, sekä aktiivisesti ulkoisten sidosryhmien kanssa. Pääset myös vastaamaan oman yksikkösi tuloksellisen toiminnan johtamisesta. Tukiverkkonasi yksikön johtoroolissa toimivat kolmen viereisen yksikön johtajat, joiden kanssa toimit tiivissää yhteistyössä. Toimenkuvaasi kuuluu myös säännölliset johtoryhmän kokoukset, jossa pääset avustamaan toimitusjohtajaa koko säätiön toiminnan suunnittelussa.

Työsuhteen edut

Työnantajasi tarjoaa sinulle kattavat henkilöstöedut työsuhteen alusta alkaen. Työkohteen omassa lounasravintolassa on mahdollisuus edulliseen lounaaseen päivittäin. Tämän lisäksi työnantaja pitää huolen kahvitarjoilusta päivän mittaan. Työnantajasi tukee hyvinvointiasi liikunta- ja kulttuuriedun kautta, sekä sinulla on myös vapaa pääsy kohteen omalle kuntosalille. Työaikasi on joustava, joten pystyt sovittamaan työn ja arjen omien mieltymystesi mukaisesti. Yritykselle on tärkeää, että sinä viihdyt työssäsi ja saat välitettyä tämän myös eteenpäin työyhteisössäsi.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit, niin jätäthän hakemuksen sivujemme kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessa itsestäsi, ammattiosaamisestasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi.

Lisätietoja tehtävästä:

Asiakkuuspäällikkö Mari Uusluoto
p. 050 436 5452