(Poistunut julkaisusta)

Yksikön esimies - Mäntyharju
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020
Keltaisen Kartanon Kuntoutus Oy, Nuorten Sutela on toiminut yli 15 vuotta nuorten päihdekuntoutuksen asiantuntijana. Erityisosaamistamme on yksilöllinen ja kasvatuksellinen päihdekuntoutus, jota tukee holistinen ja monialainen toiminta yhdessä nuorten kanssa. Heti kuntoutuksen alusta lähtien alamme suunnitella nuorelle itsenäistymispolkua, tietä kohti omaa itsenäistä elämää. Keskeinen osa kuntoutuskokonaisuuttamme on myös yksilöllinen perhetyö. Lisäksi osa palvelutarjontaamme on tunnistaa nuorten päihteiden käytöstä johtuva psyykkinen oireilu ja löytää kuntouttavat ratkaisukeinot.
Asiakkaamme Keltaisen Kartanon Kuntoutus Oy hakee kauttamme Yksikön esimiestä Mäntyharjulle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Töiden aloitus on sopimuksen mukaan. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, jossa teet työsopimuksen suoraan asiakkaamme Keltaisen Kartanon Kuntoutus Oy:n kanssa. Laitathan hakemuksesi pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja teemme valinnan sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävän kuvaus

Tehtävässä huolehdit yksikön päivittäisen toiminnan sujuvuudesta yhdessä tiimisi kanssa. Päivittäinen työsi koostuu hoitotyön lisäksi myös yksikön hallinnollisista tehtävistä, kuten viikko-ohjelman ja työvuorojen suunnittelusta sekä yhteydenpidosta ulkoisiin sidosryhmiin.

Odotamme sinulta

Olet hakemamme henkilö, mikäli sinulla on vähintään 5 vuotta työkokemusta lastensuojelutyöstä ja vähintään 3 vuoden kokemus esimiestyöstä. Odotamme sinulta myös sosiaalipuolen lainsäädännön tuntemusta. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi psykiatrinen sairaanhoitaja tai sosionomi. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja esimiestaidot, joiden avulla pystyt kehittämään yksikön sisäistä viestintää. Tehtävässä tarvitset myös ongelmanratkaisukykyä ja luovuutta, joiden avulla pidät yksikön päivittäisen arjen hallinnassa. Hyvät it-taidot ja varsinkin MS Office-paketin osaaminen on toivottavaa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle työsi tueksi henkilökohtaisen koulutussuunnitelman ja säännöllisen työnohjauksen. Yritys tukee liikuntaasi ja sinulla on mahdollisuus tuettuun työpaikkaruokailuun. Tiivis työyhteisö on tukenasi päivittäisessä työssäsi.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Niko Laakkonen, puh. 050 3797 827 tai sähköpostitse niko.laakkonen@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 30.01.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi