(Poistunut julkaisusta)

Ykkösketjun pelaaja
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018

Hakuaika päättyy 04.07.2018.

Oletko rohkea ja nälkäinen urheilun ystävä? Etsitkö megakiinnostavaa ponnahduslautaa työelämään? Sytytkö myynnistä? Meidän ketjussa on tilaa sinulle!

Siis mitä missä?

Kuten varmasti urheilun ystävänä oletkin jo tietoinen, Telia on ostanut Liigan kanavaoikeudet kuudeksi vuodeksi eteenpäin. Me haluamme toimia Liigan ja muiden Telian palveluiden sanansaattajina Oulussa ja Helsingissä. Tähän joukkueeseen haemme rohkeita ja nälkäisiä joukkuepelaajia, joista tullaan kasvattamaan pop up -myynnin ammattilaisia. Tätä tulevaa ylivoimaa pyörittää siihen tarkoin valittu ykkösketju, jossa vain sinä joukkueen pelaajana pääset vaikuttamaan pelin kulkuun. Uskomme, että legendat syntyvät vain tekemällä. Oletko samaa mieltä?

Jos pelaajan paikka alkoi kiinnostamaan, jätä yhteydenottopyyntö ja me palaamme sinulle!

Voisinko siis minä päästä ykkösketjuun?

Kyllä voit, mikäli olet kiinnostunut joukkuepelaamisesta ja myyntityöstä! Barona rekrytoi Telian pop up –myyntityöhön työntekijöitä, jotka jalkautuvat päivittäin parhaille myyntipaikoille mm. kauppakeskuksiin sekä tapahtumiin kohtaamaan ja kontaktoimaan ihmisiä. Työpäivä alkaa myyntipisteen kasaamisella ja työpäivän aikana kontaktoit aktiivisesti asiakkaita ja myyt Liigapasseja sekä muitaTelian tuotereppuun kuuluvia palveluita.

Toivomme hakijalta hyvää asennetta, myynnillisyyttä, tahtoa ja halua voittaa jokainen erä yhdessä joukkueesi kanssa! Tukenasi sinulla on oman joukkueesi kapteeni, joka sparraa ja auttaa, kun lapa ei pysy jäässä. Lisäksi taustalla vaikuttavat myös Baronan ja Telian valmennus- ja huoltojoukot.

Työsuhde on vakituinen ja työ alkaa kahden päivän treenileirin muodossa elokuun aikana. Työtä tehdään  viitenä päivänä viikossa kaikkina viikonpäivinä päivä- ja ilta-aikaan, työpäivien pituus on keskimäärin noin 6-7tuntia. Tuntipalkka on 11,12€/h ja keskimäärin tässä tehtävässä tienataan tuntipalkan lisäksi provisiota noin 8€/h, mutta omalla aktiivisuudella voit ansaita vieläkin enemmän. Työ edellyttää jonkun verran liikkumista myyntipaikkojen välillä.

Lue Valtterin blogitekstistä millaisia valmiuksia pop up -myyntityö antaa työelämään.

Aloitko jo vaihtaa erkkaa lapaan?

Hienoa! Mikäli kiinnostuit ykkösketjun pelaajan paikasta, tahdomme mieluusti tutustua sinuun! Voit jättää tältä sivulta työpaikkahakemuksen tai yhteydenottopyynnön täältä.

Rekrytointia hoitaa

Suvi Ikonen
suvi.ikonen@barona.fi
0503112330