Ykkösketjun pelaaja
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018

Oletko rohkea ja nälkäinen urheilun ystävä? Etsitkö megakiinnostavaa ponnahduslautaa työelämään? Sytytkö myynnistä? Meidän ketjussa on tilaa sinulle!

Siis mitä missä?

Kuten varmasti urheilun ystävänä oletkin jo tietoinen, Telia on ostanut Liigan kanavaoikeudet kuudeksi vuodeksi eteenpäin. Me haluamme toimia Liigan ja muiden Telian palveluiden sanansaattajina Oulussa ja Helsingissä. Tähän joukkueeseen haemme rohkeita ja nälkäisiä joukkuepelaajia, joista tullaan kasvattamaan pop up -myynnin ammattilaisia. Tätä tulevaa ylivoimaa pyörittää siihen tarkoin valittu ykkösketju, jossa vain sinä joukkueen pelaajana pääset vaikuttamaan pelin kulkuun. Uskomme, että legendat syntyvät vain tekemällä. Oletko samaa mieltä?

Voisinko siis minä päästä ykkösketjuun?

Miksipä et, mikäli olet kiinnostunut joukkuepelaamisesta ja myyntityöstä! Barona rekrytoi Telian pop up –myyntityöhön työntekijöitä, jotka jalkautuvat päivittäin eri paikkoihin kohtaamaan ihmisiä myyden Liigapasseja ja Telian tuoteportfolioon kuuluvia palveluja. Vaikka et olisi aiemmin urallasi pelannut ykkösketjussa, kasvatamme jokaisen pelaajan kestämään ykkösketjun peliaikoja ja paineita. Kauden aloittavalla treenileirillä tulet näkemään muut joukkueen jäsenet ja kapteenin.

Tukenasi sinulla on oman joukkueesi kapteeni, joka sparraa ja auttaa, kun lapa ei pysy jäässä. Lisäksi koko joukkueesi puhaltaa yhteen hiileen - ympärillä oleva yhteisö ja henkinen yhteenkuuluvuus kantavat sinua kaikissa hetkissä. Oman joukkueen lisäksi taustalla vaikuttavat myös Baronan ja Telian valmennus- ja huoltojoukot.

Voit olla koulutukseltasi kaupan alan osaaja, taustaltasi urheilija, lätkän suurkuluttaja, mutta toivomme ennen kaikkea innokkuutta, myynnillisyyttä, tahtoa ja halua voittaa jokainen erä yhdessä joukkueesi kanssa! Olethan valmis siirtymään myös pukukopista toiseen, nimittäin työ edellyttää matkustamista.

Työsuhde on vakituinen ja peliaikaa on noin 30 tuntia/ viikko. Työ sopii myös sinulle, joka olet valmis sitoutumaan vain esimerkiksi puoleksi vuodeksi tai sinulle, joka vietät välivuotta!

Aloitko jo vaihtaa erkkaa lapaan?

Hienoa! Mikäli kiinnostuit ykkösketjun pelaajan paikasta, tahdomme mieluusti tutustua sinuun! Voit jättää tältä sivulta työpaikkahakemuksen tai yhteydenottopyynnön täältä.

Hakuaika päättyy 4.7.2018.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1146794
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Oulu