(Poistunut julkaisusta)

Ykkösketjun myyjä Leijonaliigaan, Tampere
Rainmaker SalesHow Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2017Tule tekemään myyntityötä Suomen kunnianhimoisimpien myyjien kanssa myynnin SM-sarjaan, Leijonaliigaan!


Leijonaliigassa tehdään myyntityötä joukkueena jokaisen yksilön hyvinvointiin ja kehittymiseen panostaen. Seuraamme myyjiemme laadukasta tekemistä, tehokkuutta ja tulosta valmentaen heitä kokonaisvaltaisesti. Uskomme, että elämänhallinta, terveelliset elämäntavat, mahdollisuus kehittyä sekä joukkueen tuki johtavat kestävästi parhaisiin tuloksiin.


Alueelliset myyntitiimit eli joukkueet ottavat mittaa toisistaan. Tuloksia seurataan, paitsi joukkueittain, myös henkilökohtaisessa pistepörssissä. Parhaat pelaajat kerätään maajoukkueleirille messutapahtumiin, jossa käydään läpi sekä myynti- että urheiluvalmennusta.


Tampereen MaVe -joukkueen pukukopissa roikkuu nyt vapaa pelipaita - Sinulleko? Olit sitten koko peliä lukeva pelinrakentaja, kylmähermoinen viimeistelijä, joukkuehenkeä nostattava pukukoppipelaaja tai pakkikaluston tukipilari - tiimissämme on tilaa loistopelaajalle!

Pelikenttänä toimivat Fortumin myyntipisteet Tullintorilla ja Fortum shop Ideaparkissa, joissa kohdataan aktiivisesti asiakkaita maalipaikkoja hakien.


Työ on kauppakeskuksissa ja messuilla tapahtuvaa myyntityötä, jossa kohdataan asiakkaita, kartoitetaan heidän energiatarpeensa ja myydään kullekin asiakkaalle sopiva ratkaisu. Tuotteina ovat Fortumin sähkösopimukset sekä erilaiset energiankulutusta seuraavat ja säästöä tuottavat ratkaisut kuten aurinkopaneelit ja Fiksu.


Mitä Leijonaliigassa voi oppia:


“Itestä oon oppinu tosi paljon, ja myynnistä, et miten toisia ihmisiä käsitellään. Keskustelutaidot on kehittyny tosi paljon eikä oikeestaan enää jännitä - tilanne ku tilanne.” Erkka, RoKk -joukkueesta


Kenen kannattaa hakea Leijonaliigaan:


“Työmäärä, jonka on valmis tekemään, että kehittyy, on ehkä kovempi kuin suurimmalla osalla muista. Se halu kehittyä on tosi kova! Mä en nää ite, että taustalla on mitään merkitystä, et jos osaa ihmisten kanssa olla tekemisissä ja on halu tehä joka päivä hommat niin hyvin kuin pystyy, niin tähän hommaan varmasti soveltuu!” Jesse, Sc Lappee -joukkueesta


Pelaajien palkkamalli koostuu tuntipalkasta ja myyntituloksiin pohjautuvasta provisioista; Palkka 10 € / h + priviosiot. Toteutuneet tuntiansiot viime kuukaudelta 13,89 €/h


 Kokoaikaisten pelaajien työaika on n. 30 h /vko ja osa-aikaisten noin 15-17 h /vko.


Mikäli kiinnostuit tehtävästä, potkaise haku käyntiin jo tänään!


Joukkueen kasaavat sekä lisätietoja arkisin klo 10:00-15:00 antaa Rainmakerin rekrytointi p. 020 7411335.