(Poistunut julkaisusta)

Ykkösketjun kapteeni
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018

Hakuaika päättyy 01.07.2018

Oletko myynnillinen joukkuepelaajaa, jolla on hauista koutsata muita ja luonnetta auttaa kaveria kaukalossa? Etsimme Telian ja Liigan ykkösketjuun yhtä kapteenia Ouluun ja yhtä Helsinkiin. Nyt jos koskaan kannattaa jatkaa lukemista.

Siis mitä minne?

Kenties urheilun ystävänä oletkin jo tietoinen, että Telia on ostanut Liigan kanavaoikeudet kuudeksi vuodeksi eteenpäin. Me haluamme toimia Liigan ja muiden Telian palveluiden sanansaattajina! Tähän joukkueeseen haemme nyt rohkeita ja nälkäisiä joukkuepelaajia Helsinkiin ja Ouluun. Tätä tulevaa ylivoimaa pyörittää siihen tarkoin valittu ykkösketju, jossa sinä joukkueen kapteenina, yhdessä ketjusi kanssa, pääset vaikuttamaan pelin kulkuun. Uskomme, että legendat syntyvät vain tekemällä. Oletko samaa mieltä?

Jos kapteenin paikka alkoi kiinnostamaan, jätä yhteydenottopyyntö ja me palaamme sinulle!

Okei, kuulostaa superkiinnostavalta. Sopisiko tämä minulle?

Barona rekrytoi Telian pop up –myyntityöhön Team Managereita eli kapteeneja, jotka auttavat oman joukkueen tiimiläisiään Telian pop up -pisteillä kohtaamaan ihmisiä, myyden Liigapasseja ja Telian tuoteportfolioon kuuluvia palveluja. Pääset itse kapteenina vaikuttamaan oman joukkueen kokoamiseen. Sinulle järjestetään myös kahden päivän treenileiri, jossa valmistaudutaan yhteiseen kauteen. On siis lähes sanomattakin selvää, että tässä kapteenin paidassa kaivataan myynnillisyyttä, rohkeutta, kykyä ja osaamista sparrata muita, toimia esimerkkinä ja auttaa, kun kiekko ei osu lapaan.

Voit olla koulutukseltasi kaupan alan osaaja, mutta toivomme ennen kaikkea innokkuutta, myynnillisyyttä, tahtoa ja halua voittaa jokainen erä, yhdessä joukkueesi kanssa. Toivomme uusilta kapteeneilta jo jonkin verran kokemusta työelämästä.

Työtehtäviisi kuuluu pelaajien valmentaminen ja sparrailu, mutta noin puolet omasta peliajasta kuluu aktiivisessa myyntityössä. Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden tuloksentekoon luotsaamasi joukkueesi kanssa parhailla pelipaikoilla sekä motivoivan palkkamallin: kiinteä kuukausipalkka sekä myyntipalkkio tiimin tuloksesta sekä henkilökohtaisesta myynnistä. Työsuhde on vakituinen ja työsuhde alkaa heinäkuun puolessa välissä/sopimuksen mukaan mutta kuitenkin viimeistään 30.7.

Lue Valtterin blogitekstistä millaisia valmiuksia pop up -myyntityö antaa työelämään.

Aloitko jo sitoa luistimiasi?

Hienoa! Mikäli kiinnostuit ykkösketjun pelaajan paikasta, tahdomme mieluusti tutustua sinuun! Voit jättää tältä sivulta työpaikkahakemuksen tai yhteydenottopyynnön täältä.

Rekrytointia hoitaa

Suvi Ikonen
suvi.ikonen@barona.fi
0503112330