(Poistunut julkaisusta)

YIT Ventures -toiminnan käynnistäjä
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Etsimme nyt 

YIT VENTURES -TOIMINNAN KÄYNNISTÄJÄÄ

Helsinkiin

Löytyykö sinulta osaamista YIT Ventures -toiminnan pystyttämiseen ja dealflow:n rakentamiseen? Tunnetko scale-upit, pääomasijoittamisen tai corporate venturing -toiminnan? Tule käynnistämään täysin uutta YIT Corporate venturing -toimintaa, jossa tuemme innovatiivisten proptech-yhtiöiden kasvua ja kansainvälistymistä. Samalla autamme rakentamisen toimialaa eteenpäin. Tarjoamme laajat volyymimme ja maantieteellisen peittomme kasvualustaksi yhtiöiden kansainvälistymiselle. 

Haluamme sijoittaa tuotteisiin ja palveluihin, jotka parantavat asiakkaidemme palvelukokemusta, pienentävät hiilijalanjälkeämme ja joista myös oma liiketoimintamme hyötyy. Pyrimme tuomaan säästöä ja tehokkuutta kiinteistön käyttökokemukseen, käytön ajan hallintaan sekä elinkaaren hiilijalanjälkeen. 

YIT Ventures toiminnan käynnistäjänä vastaat toiminnan pystyttämisestä ja pyörittämisestä, potentiaalisten sijoituskohteiden (proptech-yhtiöiden) kartoittamisesta, sijoitusten arvioinnista ja Ventures-sijoitusten tekemisestä yhdessä M&A-johtajan kanssa. Olet vastuussa business case -laskelmien ja liiketoimintasuunnitelmien laadinnasta ja seurannasta. Toimit YIT:n omistajaedustajana salkkuyhtiöissä ja toimit linkkinä yhtiöiden ja YIT:n liiketoimintojen välillä, tehden go-to-market -suunnittelua yhdessä YIT:n eri segmenttien kanssa. Koordinoit myös partneroitumis- ja startup-toimintaa YIT:n sisällä. 

Olisitko sinä etsimämme ammattilainen?

Menestyt tehtävässä, mikäli pystyt yhdistämään rakentamisen ja kiinteistöjohtamisen ammattilaisten ja asiakkaiden tarpeet markkinoilta löytyviin uusiin innovatiivisiin ratkaisuihin. Lisäksi sinulla on kovat näytöt pääomasijoittamisesta tai corporate venturing -toiminnasta start-up tai scale-up -vaiheen yhtiöissä. Sijoitusten arviointi, tulos- ja taselaskelmien analysointi ja DCF-mallinnus ovat sinulle ennestään tuttuja. 

Olet hyvä verkostoitumaan ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (esim. KTM tai DI). Lisäksi toivomme vähintään 5–10 vuoden kokemusta liiketoiminnan kehitys-, tuotekehitys- tai rahoitusalalta. Tehtävässä vaaditaan erinomaista suomen ja englannin kielen osaamista, muu kielitaito (esim. ruotsi) katsotaan eduksi. 

Miksi YIT?

Me YIT:llä luotamme osaajiimme. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi vastuullisessa tehtävässä luoden samalla täysin uusia toimintatapoja ja -malleja. Työsi tuloksena pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat. Yhdessä rakennamme parempaa arkea. 

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä Anders Stenbäckiin (VP, Offering and Services), puh. 050 548 2234. Andersin tavoitat parhaiten torstaina 15.10. klo 10–12 tai perjantaina 16.10. klo 10–12.

Hae tehtävään 18.10.2020 mennessä ja liity rautaisten osaajien joukkoomme!