(Poistunut julkaisusta)

YIT Opinnot
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2020

Hae mukaan

YIT OPINTOIHIN

”Vala oman urasi sokkeli.”

Oletko rakennusalan korkeakouluopiskelija? Haluatko viedä osaamisesi uudelle tasolle käytännön harjoitteluiden myötä ja kerätä samalla kasaan 5 opintopistettä? Hae mukaan YIT Opintoihin!

YIT Opinnot on kahdeksan eri korkeakoulun hyväksymä toisen ja kolmannen vuosikurssin opiskelijoille suunnattu viiden opintopisteen kokonaisuus. Opinnot koostuvat kolmesta lähijaksosta, itsenäisestä työstä jaksojen välillä ja kesällä tehtävästä palkallisesta harjoittelusta. Lähijaksoilla erilaiset rakentamisen asiantuntijamme kertovat koko rakentamisen prosessista käytännön esimerkkejä hyödyntäen, ja pääset soveltamaan opinnoissasi ja lähijaksoilla oppimaasi teoriaa päivittäisessä työssäsi asunto-, toimitila- tai infrarakentamisen työmaillamme. Opintokokonaisuuden päätteeksi saat meiltä ohjaajan myös lopputyöhösi.

Valitsemme ohjelmaan vuosittain 20-30 opiskelijaa, ja uusi vuosikurssi lähtee käyntiin aina keväisin. Työllistämme kaikki opintokokonaisuuteen valitut henkilöt YIT:lle kesäksi 2021.

Olisitko sinä tuleva YIT Opintolainen?

Voit hakea mukaan YIT Opintoihin, mikäli suoritat rakennusalan opintoja TAMK:ssa, HAMK:ssa, OAMK:ssa, Metropoliassa, Savoniassa, LAB AMK:ssa, Turun ammattikorkeakoulussa tai Tampereen yliopistossa. Toivomme, että olet innokas oppimaan uutta ja motivoitunut kehittymään rakennusalan rautaiseksi ammattilaiseksi.

Miksi YIT? 

YIT Opinnoissa syvennät osaamistasi laadukkaasta rakentamisesta, projektinhallinnasta ja johtamisesta YIT:n kokeneen henkilökunnan kouluttamana. Tarjoamme sinulle ison talon tuen ja mahdollisuudet. Osana joukkoamme pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat ja kehittyvät. Yhdessä rakennamme parempia yhteiskuntia, joissa liikkua, elää, tehdä töitä ja asua. 

Katso aiempien vuosikurssien YIT Opintolaisten ajatuksia ja kokemuksia täältä.

Jos sinulla on kysymyksiä YIT Opintoihin liittyen, tavoitat meidät helposti chatin välityksellä yitgroup.com/tyopaikat -sivulla maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 13-15 koko hakuajan. Voit myös seurata haun etenemistä Instagramissa (@raksaduuni), jonne päivitämme tilannetta joka perjantai.

Hakemuksesi avulla haluamme tutustua paremmin sinuun ja osaamiseesi. Kerrothan hakemuksessasi mikä on suuntautumis-/syventymisalasi ja mitä suorittamatta olevia opintojaksoja opintoihisi vielä kuuluu. Kerro myös aiemmasta työkokemuksestasi ja siitä, miksi YIT Opinnot kiinnostavat sinua. Liitäthän hakemukseesi myös tuoreimman opintosuoritusotteesi. Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi pdf-muodossa.

Rakenna tulevaisuuttasi harjoittelukesän jälkeenkin

YIT:llä ja rakennusalalla tapahtuu mielenkiintoisia asioita ympäri vuoden. Siksi sinun kannattaakin liittyä Tulevaisuuden tekijät -osaajayhteisöömme valitsemalla kahdesti "Kyllä" hakulomakkeen lopussa olevassa Suostumus-kohdassa. Yhteisön jäsenenä saat ajan hermolla olevia kuulumisia niin YIT:läisistä, päivittäisestä työstämme, meillä aukeavista uramahdollisuuksista kuin rakennusalasta.

Hae mukaan YIT Opintoihin 28.2.2021 mennessä! Luemme hakemuksia päivittäin ja teemme valintoja koko hakuajan, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian.