(Poistunut julkaisusta)

YIT Opinnot - osa rakennusalan tutkintoa
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

YIT Opinnot tarjoaa sinulle mahdollisuuden syventää osaamistasi laadukkaasta rakentamisesta ja työmaan toiminnasta, oli vahvuutesi sitten työnjohto- tai toimistotehtävissä. Rautaisten asiantuntijoidemme opastamana perehdyt esimerkiksi projektinhallintaan, työturvallisuuteen, johtamiseen ja aikataulutukseen.

5 opintopisteen kokonaisuus

YIT Opinnot on toisen ja kolmannen vuosikurssin opiskelijoille suunnattu viiden opintopisteen kokonaisuus, joka koostuu kolmesta lähijaksosta, itsenäisestä työstä jaksojen välillä ja kesällä tehtävästä palkallisesta harjoittelusta. Lähijaksoilla erilaiset rakentamisen asiantuntijamme kertovat koko rakentamisen prosessista käytännön esimerkkejä hyödyntäen, ja pääset soveltamaan opinnoissasi ja lähijaksoilla oppimaasi teoriaa päivittäin työssä asunto-, toimitila- tai infrarakentamisen työmaillamme. Opintokokonaisuuden päätteeksi saat meiltä ohjaajan myös lopputyöhösi.

Missä YIT Opinnot voi suorittaa?

YIT Opinnot voi suorittaa osana syventäviä rakennusalan opintoja seitsemässä ammattikorkeakoulussa (TAMK, HAMK, OAMK, Turun AMK, Metropolia, Savonia ja Saimia) sekä Tampereen yliopistossa.

Hae mukaan huippuporukkaan!

Hakemuksesi avulla haluamme tutustua paremmin sinuun ja osaamiseesi, vakuutathan siis meidät miksi juuri sinä olisit sopiva tyyppi uuteen YIT Opinnot-ryhmään! Kerro siis meille millaista kanssasi olisi työskennellä, sekä monipuolisesti aiemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Hakemuksellasi haluaisimme kuulla myös erityisesti seuraavista asioista:

  • Miksi haluat mukaan suorittamaan YIT Opintoja?
  • Millaista aikaisempaa työkokemusta sinulla on?
  • Mikä on suuntautumis-/syventymisalasi?
  • Mitä suorittamatta olevia opintojaksoja opintoihisi vielä kuuluu?

Liitäthän hakemukseen myös tuoreimman opintosuoritusotteesi.

Katso aiempien vuosikurssien YIT Opintolaisten ajatuksia ja kokemuksia täältä.

Jos sinulla on kysymyksiä YIT Opintoihin liittyen, tavoitat meidät helposti chatin välityksellä https://www.yitgroup.com/fi/toihin-yitlle/opiskelijoille  -sivulla keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 12-14 koko hakuajan. Liity myös Kesätöihin YIT:lle -Facebook-ryhmään! Ryhmässä jaetaan ajankohtaista tietoa hakujemme tilanteesta, voit kysyä sinua askarruttavia kysymyksiä ja saat vinkkejä kesätyöhakuun.

Hae mukaan YIT Opintoihin 17.2.2020 mennessä! Luemme hakemuksia päivittäin ja teemme valintoja koko hakuajan, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian.