(Poistunut julkaisusta)

YIT Opinnot - osa rakennusalan tutkintoa
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2018

Tarjoamme viiden opintopisteen kokonaisuuden syventäviin rakennusalan opintoihin seitsemässä ammattikorkeakoulussa (TAMK, HAMK, OAMK, Turun AMK, Metropolia, Savonia ja Saimia) sekä Tampereen teknillisessä yliopistossa. Toisen ja kolmannen vuosikurssin rakennusalan opiskelijoille suunnatussa YIT Opinnot -ohjelmassa syvennät osaamistasi laadukkaasta rakentamisesta, projektinhallinnasta ja johtamisesta YIT:n kokeneen henkilökunnan kouluttamana.

YIT Opinnot -kokonaisuus koostuu kolmesta lähijaksosta, itsenäisestä työstä jaksojen välillä ja kesällä tehtävästä palkallisesta harjoittelusta ja kesätyöstä. Sijoitut asunto-, toimitila- tai infrarakentamiseen ja pääset soveltamaan opinnoissasi ja YIT Opintojen lähijaksoilla oppimaasi teoriaa käytäntöön työmaillamme. Saat meiltä ohjaajan harjoittelujaksollesi ja myös lopputyöhösi. 

Täytä hakemuksesi osoitteessa yitgroup.com/kesatyo. Kerro erityisesti seuraavista asioista:

  • Miksi haluat mukaan suorittamaan YIT Opintoja

  • Millaista aikaisempaa kokemusta sinulla on rakennusalalta

  • Mikä on suuntautumis-/syventymisalasi

  • Mitä loppuun suorittamatta olevia opintojaksoja opintoihisi vielä kuuluu

Liitä mukaan myös tuore opintosuoritusotteesi.

Katso aiempien vuosikurssien YIT Opintolaisten ajatuksia ja kokemuksia täältä: https://www.youtube.com/watch?v=3BvkAArgTm0

Jos sinulla on kysymyksiä YIT Opintoihin liittyen, tavoitat meidät helposti chatin välityksellä tiistaisin ja perjantaisin klo 11-15 koko hakuajan. Mene vain yitgroup.com/työpaikat -sivulle, olemme siellä vastaamassa kysymyksiisi. Liity myös Kesätöihin YIT:lle- Facebook-ryhmään, josta löydät ajankohtaista tietoa hakujemme tilanteesta, voit kysyä Sinua askarruttavia kysymyksiä, ja saat vinkkejä kesätyöhakuun. 

Hae mukaan n. 30 opiskelijan huippuporukkaan  18.2.2018 mennessä oheisen linkin kautta