(Poistunut julkaisusta)

Yhtymän johtaja
Vantaan seurakunnat

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Vantaan seurakuntayhtymässä on haettavana

YHTYMÄN JOHTAJAN VIRKA

1.1.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Yhtymän johtajan tehtävänä on
- Palvelukeskuksen eri palvelualueiden johtaminen ja kehittäminen
- Strategian laadinnan toimeenpanon ohjaus ja tuki
- Toimintakertomusten ja tilastointiraporttien laatimisen ohjaus
- Palvelukeskuksen johtavien viranhaltijoiden esimiehenä toimiminen
- Yhteisessä kirkkoneuvostossa käsiteltävien asioiden valmistelun ja esittelyn johtaminen palvelukeskuksen toimialaan kuuluvissa asioissa lukuun ottamatta yhteisen seurakuntatyön asioita, joissa esittelijänä toimii yhteisen seurakuntatyön johtaja sekä kiinteistö- ja hautausmaa-asioita, jossa esittelijänä toimii kiinteistöjohtaja
- Sidosryhmäjohtaminen sovitun työnjaon mukaisesti

Yhtymän johtajalla tulee olla virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja vankka kokemus johtamisesta ja taloudesta. Kielitaitovaatimuksena on erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Virkaan valittavan tulee olla evankelis-luterilaisen seurakunnan konfirmoitu jäsen.

Johtosäännössä mainittujen kelpoisuusehtojen lisäksi eduksi katsotaan seurakuntatoiminnan ja -hallinnon tuntemus, kokemus strategisesta ja muutoksen johtamisesta, verkostoitumistaidot, yhteistyökyky, hyvät vuorovaikutustaidot sekä osallistava ja kehittävä työote.

Yhtymän johtajan viran palkkaus sijoittuu hinnoitteluryhmään J 70 ja palkka on 7 050 euroa/kk. Yhtymän johtajan esimiehenä toimii yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja innostavan työn kirkon toiminnan kehityksen kärjessä, pääkaupunkiseudun muuttuvassa toimintaympäristössä, toimitilat Tikkurilan aseman läheisyydessä sekä hyvän työyhteisön ja kilpailukykyiset palvelussuhde-edut.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Haastattelut järjestetään 24.10. ja 25.10.2019. Valinnassa käytetään soveltuvuusarviointia. Haastatteluun valitut saavat kutsun 22.10.

Hakemusten tulee olla perillä viimeistään 21.10.2019 klo 16.00. Virkaa haetaan ensisijaisesti täyttämällä sähköinen hakulomake KirkkoHR-palvelussa, johon pääsee osoitteesta sakasti.fi/tyopaikat.

Lisätietoja antaa yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja kirkkoherra Janne Silvast
+358 503693526 (parhaiten ma 14.10.2019 klo 15-17) tai janne.silvast@evl.fi sekä yhtymän vt. johtaja Anita Savioja 7.10. alkaen +358 503601362 tai anita.savioja@evl.fi