(Poistunut julkaisusta)

Yhtiöoikeusjuristi
Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019

Hei YHTIÖOIKEUSJURISTI!

Haaveiletko urasta asianajoalan huipulla? Etsitkö työyhteisöä, jossa saat loistaa? Oletko tiimipelaaja ja innostava työkaveri? Hae meille tekemään uusia menestystarinoita!

Castrén & Snellman on liikejuridiikan konkari ja edelläkävijä. Haastamme päivittäin itsemme, toisemme ja asiakkaamme, jotta voimme yhdessä rakentaa menestystarinoita. Meitä vie eteenpäin kipinä tarjota Suomen parasta asianajopalvelua ja olla alamme paras työpaikka.

Luo menestystarinasi meillä

Meillä työskentelet asiantuntijana monipuolisten ja mielenkiintoisten yhtiöoikeudellisten toimeksiantojen parissa. Palvelumme kattavat kaikki yhtiöoikeudelliset ja corporate governance-liitännäiset kysymykset. Asiakaskuntaamme kuuluu julkisia yhteisöjä, suuria ja keskisuuria yrityksiä, pääomasijoittajia sekä startup- ja kasvuyrityksiä. Kaikki kansainväliset luokittajat arvostavat meidät parhaaseen Tier 1 -luokkaan, ja saamamme asiakaspalaute on toistuvasti erinomaista. Tarjoamme asiakkaillemme käytännönläheisiä ratkaisuja, jotka auttavat heitä menestymään. Olemme usein olleet tekemässä asioita ja luomassa rakenteita, joita kukaan muu ei ole aikaisemmin tehnyt.

Corporate governance -tiimissämme saat työskennellä mukavien kollegoiden kanssa vaativissa toimeksiannoissa sekä tiimin sisällä että yhteistyössä toimistomme muiden tiimien kanssa. Meillä voit kasvaa alan todelliseksi huippuasiantuntijaksi. Päämäärämme on jatkuvasti kehittyä ja tehdä asioita paremmin. Täyden palvelun asianajotoimistossa voit muotoilla työnkuvastasi omannäköisesi syventymällä myös muihin yritysjuridiikan aloihin.

Uskomme, että onnelliset työntekijät takaavat onnelliset asiakkaat. Huolehdimmekin työntekijöidemme kouluttautumisesta ja hyvinvoinnista tarjoamalla runsaasti mahdollisuuksia ammatillisen osaamisen kehittämiseen niin talon sisällä kuin sen ulkopuolella sekä kattavan työterveyshuollon, liikunta- ja kulttuuriedut sekä kuukausittain paljon erilaista yhteisöllistä työhyvinvointi- ja virkistystoimintaa.

Odotamme sinulta

  • OTM-tutkintoa
  • 2-5 vuoden työkokemusta yhtiöoikeudellisten toimeksiantojen parista ja kiinnostusta yhtiöoikeuden saloihin
  • oma-aloitteista, huolellista ja itsenäistä työotetta
  • yhteistyökykyä eli jaat kanssamme yhteiset arvot, tulet sujuvasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja pidät osaltasi yllä loistavaa tiimihenkeämme
  • erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa; muusta kielitaidosta on etua.

Autamme asiakkaitamme Suomen merkittävimmissä ja haastavimmissa toimeksiannoissa. Tule mukaan tekemään kovia juttuja hyvässä hengessä!

Lisätietoja tehtävästä, tiimistämme ja Castrén & Snellmanista työnantajana saat Pauliina Tenhuselta (020 7765 406 tai pauliina.tenhunen@castren.fi).

Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.11.2019.    

Odotamme innolla hakemustasi!

 

Lue lisää arvoistamme

Täältä löydät asiakastarinoitamme

Tutustu meihin myös Urapolku-sivustollamme