(Poistunut julkaisusta)

Yhtiöoikeusjuristi K-ryhmään
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018
Oletko armoitettu yhtiöoikeuden osaaja ja pörssi- ja sisäpiirisäännösten taitaja? Haluatko työskennellä maailman vastuullisimmassa kaupan alan yrityksessä yhdessä huippuosaajien kanssa? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa yhtiöoikeusjuristia vastaamaan Kesko-konsernin yhtiöoikeudellisista asioista ja pörssiyhtiö- ja sisäpiirisääntelyn sekä hyvien hallinnointiperiaatteiden noudattamisesta. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat mm. konsernin vastuullisten toimintatapojen ja compliance-toiminnon ylläpito ja kehittäminen.

Tehtävässäsi toimit konsernin muiden juristien kanssa osaavassa lakiasiainpalvelut-tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Odotamme sinulta
- oikeustieteellistä ylempää tutkintoa
- vähintään viiden vuoden kokemusta vaativien ja monipuolisten yhtiöoikeudellisten ja pörssiyhtiöjuridiikkaan liittyvien asioiden hoidosta, mieluiten listatussa yrityksessä tai asianajotoimistossa
- liiketoimintalähtöistä ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
- paineensietokykyä
- erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa
- erinomaista taitoa käyttää toimiston tavanomaisia it-ohjelmia

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle
- mielenkiintoisen työn ja runsaasti haasteita monipuolisten tehtävien parissa
- mahdollisuudet jatkuvaan itsensä kehittämiseen isossa organisaatiossa
- innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit sekä välittömän ja ystävällisen työyhteisön tuen
- K-ryhmän kattavat henkilöstöedut ja monipuoliset urapolkuvaihtoehdot
- varmasti yhdet Suomen moderneimmista työskentelytiloista K-ryhmän muuttaessa uusiin K-Kampuksen tiloihin Helsingin Kalasatamaan 2019

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa lakiasianjohtaja Mika Majoinen, puh. 010 53 22206, torstaina 16.8. klo 12-14, perjantaina 17.8. klo 13-15 ja torstaina 23.8. klo 9-11.
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 26.8.2018 mennessä oheisen linkin kautta.