(Poistunut julkaisusta)

Yhtiölakimies
NCC Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2020

Haemme rakennusurakka- ja kiinteistöjuridiikasta kiinnostunutta

Yhtiölakimiestä

NCC Suomi Oy:n lakiasiainosastolle Helsinkiin määräaikaiseen työsuhteeseen vanhempainvapaan ajaksi. Toimit osana NCC:n juristiryhmää ja tehtävänäsi on tukea yksiköitämme juridisella osaamisellasi hankkeiden eri vaiheissa, sopimusten laatimisessa, neuvotteluissa ja muissa rakennushankkeissa eteen tulevissa tilanteissa ja oikeudellisissa kysymyksissä. Yritysjuristina pääset myös ottamaan kantaa erilaisiin päivittäin vaihtuviin oikeudellisiin asioihin kiinteistö- ja rakennusalalla sekä liiketoiminnan sopimuksiin ja yhtiöhallintoon liittyen.

Toivomme Sinulta

  • sopimusjuridiikan tuntemusta
  • muutaman vuoden työkokemusta
  • aitoa kiinnostusta rakennus- ja/tai kiinteistöliiketoiminnan alaa kohtaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aitoa halua auttaa projekteja vaihtelevissa käytännön tilanteissa ja erilaisissa juridisissa kysymyksissä, hyviä neuvottelutaitoja ja ratkaisukeskeistä ajattelutapaa. Hakemamme yhtiölakimies on luonteva ja luotettava yhteistyökumppani organisaation eri tasoilla. Tietosuoja-asioihin liittyvien oikeudellisten kysymysten tuntemus katsotaan eduksi. Sinulla on erinomainen suomen kielen osaaminen ja pystyt tarvittaessa toimimaan sujuvasti englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Tarjoamme

mielenkiintoisen paikan rakentamisen ja kiinteistökehityksen maailmassa pohjoismaisessa konsernissa, jossa Sinulla on laaja-alaiset mahdollisuudet kehittyä. Tulet olemaan tärkeä tuki liiketoiminnalle ja pääset työskentelemään tiiviissä yhteistyössä myös projektihenkilökunnan kanssa. Työssäsi tukenasi ovat NCC:n muut lakimiehet ja asiantuntijat.

NCC tarjoaa monia mahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä työilmapiiri. Tarjoamme ison talon henkilöstöedut mm. tukemalla monipuolista vapaa-ajan toimintaa.

Tutustu NCC:hen työnantajana  www.ncc.fi/tule-toihin

Lisätietoja tehtävästä antaa: Lakiasiainjohtaja Tomi Keski-Pukkila p. 050 4754060 (tomi.keski-pukkila@ncc.fi) perjantaina 4.9 kello 14-16 sekä keskiviikkona 9.9 ja perjantaina 11.9 kello 9-11.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.09.2020 mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja tehtävässä aloitus on mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi. Toivottavasti kuulemme Sinusta pian!

 

NCC on mukana Oikotien Vastuullinen työnantaja -kampanjassa. Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat kehittämään vastuullisen työnantajuuden kuutta periaatetta; syrjimättömyys, joustaminen ja työelämän tasapaino, esimiestyöhön panostaminen, työn sisältö ja merkitys, tehtävän vaatimusten mukainen palkkaus sekä hyvä hakijakokemus.