(Poistunut julkaisusta)

Yhtiölakimies
Ilmarinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2018

Haemme Ilmarisen lakiasiat ja compliance toimintoon

YHTIÖLAKIMIESTÄ

vakituiseen työsuhteeseen toimen nykyisen haltijan siirtyessä yhtiössä uusiin tehtäviin.

Tätä meillä on tarjolla

Lakiasiat ja compliance linjan tehtävänä on hallita yhtiön juridisia riskejä ja auttaa yhtiön sijoitus- ja muita liiketoimintoja tavoitteiden saavuttamisessa juridiset näkökulmat huomioiden. Juristien tehtäviin kuuluu mm. liiketoiminnan tuki sääntelyn soveltamisessa ja sopimusneuvotteluissa, toimialaan liittyvän sääntelyn seuraaminen ja edunvalvonta sekä asiantuntijatehtävät erilaisissa toimialan ja yhtiön kehityshankkeissa ja Ilmarisen koulutusohjelmissa. Linjalla työskentelee myös yhtiön tietosuojavastaava ja compliance officer. Meitä on kaikkiaan 12 asiantuntijaa.

Yhtiölakimies toimii lakiasianjohtajan työparina hallituksen ja valiokuntien kokousvalmistelussa ja koordinoi yhtiökokousprojektia sekä auttaa parhaiden corporate governance käytäntöjen kehittämisessä. Lisäksi yhtiölakimies osallistuu sisäisten ohjeistusten laadintaan ja kouluttaa ilmarislaisia sekä toimii asiantuntijana linjan vastuulla olevissa hallinnollisissa prosesseissa ja kehityshankkeissa. Toimenkuvaan kuuluu myös toimialan sääntelyn seurantaa ja edunvalvontaa. Tehtävää hoidetaan yhteistyössä muiden juristien ja asiantuntijoiden, Ilmarisen ylimmän johdon, talous- ja riskienhallinnan ja liiketoimintojen vetäjien kanssa. 

Tarjoamme sinulle huippukivat työkaverit sekä itsenäisen ja monipuolisen tehtävän, jota voit muokata omien vahvuuksiesi pohjalta. Työeläkeyhtiössä toimit suomalaisen sosiaaliturvan ja yhteiskunnallisen keskustelun ytimessä. Ilmarislaiset kokevatkin tekevänsä merkityksellistä työtä. Sinulla on yhtiölakimiehenä ainutlaatuinen tilaisuus päästä katsomaan yhtiön toimintaa ylimmän johdon kannalta ja halutessasi syventämään ammattitaitoasi juridiikan lisäksi myös talousasioihin, riskienhallintaan, yritysvastuuseen ja sisäiseen valvontaan liittyvissä kysymyksissä. Toimintakulttuurimme on avoin ja yhdessä menestymistä korostava. Modernit monitoimitilamme sijaitsevat hyvien yhteyksien päässä Ruoholahdessa.

Tätä toivomme sinulta

  • yhtiöoikeuden ja corporate governance käytäntöjen tuntemusta
  • Noin 3 - 5 vuoden kokemusta esim. työeläke-, vakuutus- tai rahoitussektorin yhtiölakiasioista tai vastaavista tehtävistä asianajotoimistossa
  • erinomaisia juridisia analysointikykyjä
  • kiinnostusta työskennellä työeläkejärjestelmässä
  • oma-aloitteista ja systemaattista työotetta, tarkkuutta ja yksityiskohtiin paneutumista sekä tarvittaessa nopeuttakin, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä halua ja rohkeutta kehittää itseäsi ja työtäsi
  • oikeustieteen maisterin tutkintoa

Haethan viimeistään 10.12.2018 mennessä ja liitäthän mukaan myös CV:n, osoitteessa www.psycon.com/jobs

Annamme mielellämme lisätietoja seuraavasti:

  • Lakiasianjohtaja Leena Siirala p. 050-4834263, tavoitettavissa ti 27.11. klo 15-16 ja ma 3.12. klo 16-17
  • muina aikoina Psyconin konsultti Markus Katiska p. 020 7101 246