(Poistunut julkaisusta)

Yhtiöhallinto -tehtävä
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2018

Tule yhtiöhallinnon -tehtävään yhteen Suomen parhaista työpaikoista. Newsecissä toimit tiiviissä yhteistyössä kiinteistöalan eri osaajien kanssa. Yhtiöhallinnon -tehtävässä pääset kasvattamaan osaamistasi. Tehtävä on kokopäiväinen ja työpaikkasi Helsingin keskustan toimipisteessämme. 

Yhtiöhallinnon-tehtävässä toimit arvojemme mukaan:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS
Toimit päivittäin eri tiimien ja asiakkaiden kanssa. Edellytämme yhteistyökykyä, joustavuutta, kokemusta yhtiöhallinnon hoitamisesta ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. 

EXCELLENCE
Tehtävään kuuluu mm. yhtiöiden kokouspöytäkirjojen laatimista, yhtiöjärjestysmuutosten toteuttamista, kokousvalmisteluja, kaupparekisteri- ja viranomaisilmoitusten hoitamista, osallistumista yritysjärjestelyihin jne. Eduksi lasketaan kokemus kiinteistöyhtiöiden taloushallinnosta, ja ylläpitotoimintojen- ja projektien avustavista tehtävistä. Tehtävät edellyttävät oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä ja itsenäistä toimintatapaa.

INNOVATION
Käytät eri ohjelmia, ylläpidät rekistereitä ja osallistut sekä yrityksemme, että asiakkaidemme toimintojen kehittämiseen, joten edellytämme kiinnostusta yhtiöhallinnon toimien kehittämiseen ja ATK-taitoja. 

INTEGRITY
Olet lahjomaton, toimit kansainvälisen toimintaympäristön monipuolisissa tehtävissä, osallistut kiinteistöjen osto-ja myyntiprosesseihin ja osallistut tarvittaessa hallitustyöskentelyyn. 

Lisätietoa tehtävästä antaa Tiina Eze  numerosta: +358 40 8680 381. Hae tehtävää mahdollisimman pian urasivujemme kautta, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.