(Poistunut julkaisusta)

Yhtiöhallinnon tehtävä
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Haluaisitko sinä työskennellä asiantuntijana yrityksessä, joka on 100 prosenttisesti sitoutunut sinuun? Innostaako sinua yhteisö ja työkaverit, jotka ratkovat rinnallasi arjen haasteita ja mahdollistavat menestymisen työssäsi? Olemme matkalla Suomen suurimmaksi kiinteistöalan asiantuntijayritykseksi ja haluamme kutsua sinut mukaan. Katso, mitä voimme sinulle tarjota!

Etsimme uusia tekijöitä kasvavaan tiimiimme yhtiöhallinnon tehtävään. Tuotamme osana asiakastiimiä monipuolisia yhtiöhallinnon palveluita koti- ja ulkomaisille asiakkaillemme. Tehtävä edellyttää hallinnollisen isännöitsijän tutkintoa vastaavia taitoja, kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, IT-taitoja sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Toimimme suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Tehtävä on kokopäiväinen ja työpaikkasi on Helsingin keskustan toimipisteessämme.

Yhtiöhallinnon tehtävässä toimit arvojemme mukaan:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS
Toimit päivittäin erilaisten asiakastiimien ja asiakkaiden kanssa ja sinulla on kokemusta yhtiöhallinnon tehtävistä. Olet sitoutunut, ja hoidat tehtäväsi joustavasti ja laadukkaalla asenteella.

EXCELLENCE
Tehtävään kuuluu erilaisten yhtiömuotojen hallinta mm. kiinteistö- ja osakeyhtiöiden lakisääteisten kokouspöytäkirjojen laatiminen, yhtiöjärjestysmuutokset, kaupparekisteri- ja maanmittauslaitos- sekä muiden viranomaisilmoitusten hoitaminen. Työssäsi olet oma-aloitteinen, tarkka ja järjestelmällinen.

INNOVATION
Käytät eri ohjelmia, ylläpidät rekistereitä ja osallistut sekä yrityksemme, että asiakkaidemme toimintojen kehittämiseen. Olet kiinnostunut yhtiöhallinnon prosessien kehittämisestä. 

INTEGRITY
Vastaat koti-ja ulkomaisten sijoittajien kiinteistöomaisuuden hoidosta ja osallistut kiinteistöjen osto- ja myyntiprosesseihin. Työssäsi olet lahjomaton.

Heräsikö kiinnostuksesi? Seuraavaksi olisi hienoa kuulla lisää sinusta!

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Tiina juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Tiinan tavoitat parhaiten sähköpostitse tiina.eze@newsec.fi

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään.