(Poistunut julkaisusta)

Yhtiöhallinnon tehtävä
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2018

Esittely

Haemme kansainväliselle kiinteistöalan asiakkaallemme henkilöä

YHTIÖHALLINNON TEHTÄVÄÄN

Helsingin keskustaan. Tehtävä on vakinainen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtehtävät

Toimit päivittäin eri tiimien ja asiakkaiden kanssa. Tehtävään kuuluu mm. asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden kokouspöytäkirjojen laatimista, yhtiöjärjestysmuutosten toteuttamista, kaupparekisteri- ja viranomaisilmoitusten hoitamista, kokousvalmisteluja ja osallistumista yritysjärjestelyihin. Toimit kansainvälisen toimintaympäristön monipuolisissa tehtävissä, osallistut kiinteistöjen osto-ja myyntiprosesseihin ja osallistut tarvittaessa hallitustyöskentelyyn.

Edellytykset

Käytät eri ohjelmia, ylläpidät rekistereitä ja osallistut sekä asiakasyrityksen, että heidän asiakkaittensa toimintojen kehittämiseen, joten edellytämme kiinnostusta yhtiöhallinnon toimien kehittämiseen ja hyviä IT-taitoja. Edellytämme yhteistyökykyä, joustavuutta, kokemusta yhtiöhallinnon hoitamisesta ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Lisäksi tarvitaan oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä ja itsenäistä toimintatapaa.

Edut

Pääset toimimaan tiiviissä yhteistyössä kiinteistöalan eri osaajien kanssa ja kasvattamaan omaa osaamistasi.

Lisätiedot

Toimithan nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tapaat meidät myös #contactforum messuilla 24.1.2019 @ Helsingin Messukeskus!

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste