(Poistunut julkaisusta)

Yhtiöhallinnon asiantuntija, 3 paikkaa
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019

Puhuttelisiko sinua haastavat ja monimuotoiset tehtävät kiinteistöjen ja yhtiöiden hallinnon parissa? Meillä sinulla on mahdollisuus kasvaa yhtiöhallinnon asiantuntijana kohti vastuullisempaa ja vaativampaa roolia!

Newsecillä sinun on mahdollista kehittyä kiinteistöjen ja yhtiöiden hallinnon ammattilaiseksi. Olemme vauhdikkaalla kasvu-uralla matkaava kiinteistöalan asiantuntijayritys, ja tavoitteenamme on tulevaisuudessa olla Suomen suurin. Intohimomme kasvua ja kollegoitamme kohtaan näkyy jokapäiväisessä arjessa panostaessamme työntekijöidemme koulutukseen ja osaamisen kehittämiseen. Sinulla on vapaus ja vastuu tuottaa parasta mahdollista, tarkkaa ja asiantuntevaa asiakaskokemusta asiakkaillemme. 

Sinun roolisi yhtiöhallinnon asiantuntijana

Meillä työsi keskeinen tavoite on varmistaa, että asiakkaidesi lakisääteiset asiakirjat ja viranomaisasiat ovat kunnossa ja sovitun mukaisesti dokumentoitu. Vastuullasi on kiinteistöyhtiöiden hallintoon liittyvät tehtävät: muun muassa hallitusten, yhtiökokousten ja osakkeenomistajien pöytäkirjapäätökset, kaupparekisteri- ja maanmittauslaitoksen asiat, yhtiöjärjestysmuutokset sekä pankkitileihin ja arkistointiin liittyvät tehtävät. Osallistut myös yhtiöiden osto- ja myyntiprojekteihin ja käytät erilaisia dokumenttihallinta-järjestelmiä työssäsi.

Hoidat asiakkuuksiasi itsenäisesti ja tiimissä, jossa jokaisella on oma vastuualueensa. Vuoden työsi huipentuu kiinteistöyhtiöiden tilinpäätöksiin, joissa juuri sinun vuoden aikana tuottamasi dokumentit ja asiakirjat ovat merkittävässä roolissa.

Päivittäinen työsi sisältää rutkasti yhteydenpitoa kasvokkain, puhelimitse ja sähköpostitse kotimaisten ja ulkomaalaisten asiakkaidemme sekä talomme sisäisien tiimiemme kanssa. Olet myös tekemisissä ulkoisten toimijoiden, kuten Patentti- ja rekisterihallituksen, Maanmittauslaitoksen ja eri pankkien kanssa. Pääosin työtehtävät kilahtavat sähköpostiisi asiakkailta ja tiimeistä tasaiseen tahtiin. Työsi on vauhdikasta ja nopeasti muuttuvaa – päivät sujuvat siis kuin lennossa!

Tämän lupaamme sinulle:

  • Tässä roolissa et jää ilman vastuuta, mutta et myöskään yksin vastuusi kanssa. Tukenasi on asiakkuustiimiemme lisäksi lähes kymmenhenkinen yhtiöhallinnon tiimimme, jonka kanssa jaat vauhdikkaan arjen, työn haasteet sekä riemukkaat onnistumiset.
  • Meidän tiimimme työ on mielestämme monimuotoista ja yllätyksellistä. Ajoittain se on hektistä haasteiden ratkomista, mutta toisaalta työntekomme joustot sekä asiantuntevat työkaverit tukevat onnistumistamme. Alamme kärkikehittäjänä ja digitalisoijana työmme on myös uuden rakentamista ja jatkuvaa oman työn kehittämistä.
  • Me panostamme ihmisiin – myös sinuun sinun yksilöllisiä tarpeitasi ja kiinnostuksen kohteitasi herkällä korvalla kuunnellen. Me palkitsemme onnistumisista ja annamme sinulle tilaa kehittyä sekä kasvaa yhtiöhallinnon roolissasi.
  • Pohjoismaiden suurimpana alan toimijana ja kasvavana yrityksenä meidän on mahdollista tarjota sinulle pitkäaikainen ja luotettava työpaikka. Meillä on eväät, tahto ja kyky kasvaa myös Suomen suurimmaksi ja sen aiomme tehdä. Tulet siis varmasti oppimaan kanssamme uutta ja kehityt kiinteistöalan sekä yhtiöiden hallinnon ja isännöinnin huippuosaajaksi. Rinnallamme urasi ja kehittymisesi ei polje paikallaan.

Tämä työ sopii sinulle, jos

  • omaat rohkean ja toimeen tarttuvan, positiivisen asenteen. Myös kokemus tai koulutus kiinteistöalalta on valttikorttisi, mutta loppupeleissä asenteesi ratkaisee.
  • työskentely ja kommunikointi sujuu sekä suomeksi että englanniksi. Asiakkaitamme kun ovat myös ulkomaiset sijoittajat.
  • sinusta on merkityksellistä auttaa muita ja tuottaa samalla parasta asiakaskokemusta. Meillä jokainen on sitoutunut tukemaan työkavereita sekä asiakkaitamme ja se näkyy kulttuurissamme!

Kiinnostuitko tehtävästä? Seuraavaksi haluamme kuulla sinusta!

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 30.9.2019 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään vaan hae pikimmiten. 

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, Tiina juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Tiinan tavoitat puhelimitse 3.9.2019 ja 10.9.2019 klo 11.00–13.00 numerosta +358 40 8680 381 sekä sähköpostitse osoitteesta tiina.eze@newsec.fi.