(Poistunut julkaisusta)

Yhteystyönjohtajia varusteluun: lohkovarustelu, sisustusvarustelu, hyttiosasto
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Vahvistamme varustelun osastoamme tulevaisuuden laivaprojektien toteuttamiseksi.

Haemme nyt

YHTEYSTYÖNJOHTAJIA


Haemme yhteystyönjohtajia vakituisiin työsuhteisiin seuraaville varustelualueille:
-    Lohkovarustelu
-    Sisustusvarustelu
-    Hyttiosasto.


Tehtäviisi kuuluu

Yhteistyönjohtajana opastat, ohjaat ja varmistat, että varustelutyöt valmistuvat telakan ja projektin aikataulun ja laatuvaatimusten mukaisesti. 

Toimit yhteistyössä ja yhteyshenkilönä ympäröivien alueiden ja muiden telakan organisaatioiden kanssa. Yhteistyönjohtajana pääset työskentelemään useiden sidosryhmien kanssa sekä vaikuttamaan uusien työskentelytapojen käyttöönottoon ja kehittämiseen.


Toivomme hakijalta

Edellytämme sinulta englanninkielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Toimit sujuvasti osana ryhmää ja ymmärrät oman työsi merkityksen osana koko laivanrakennusprosessia. 

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta työnjohdosta, teknistä koulutusta ja positiivista asennetta uusien työvälineiden -ja tapojen käyttöönottoon. SAP osaamisen näemme positiivisena lisänä.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Voit kysyä lisätietoja yhteystyönjohtajien paikoista osastokohtaisesti. Hyttiosaston, sisustusvarustelun ja lohkovarustelun osastopäälliköiden yhteystiedot näet alla. 

Hyttiosasto:
Jukka Laine
Varustelun hyttiosaston osastopäällikkö
0405217128
jukka.laine@meyerturku.fi

Sisustusvarustelu:
Riku Jakonen
Sisustusvarustelun osastopäällikkö
+358 43 822 2002
riku.jakonen@meyerturku.fi

Lohkovarustelu:
Jukka Suvanto
Lohkovarustelun osastopäällikkö
040 566 9431
jukka.suvanto@meyerturku.fi