(Poistunut julkaisusta)

Yhteystyönjohtaja sisustusvarusteluun
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

YHTEYSTYÖNJOHTAJAA SISUSTUSVARUSTELUUN


Tehtäviisi kuuluu

Yhteystyönjohtajana toimit yhteyshenkilönä ympäröivien alueiden ja muiden telakan organisaatioiden välillä. Opastat, ohjaat ja valvot, että varustelutyöt tehdään telakan ja projektin laatuvaatimusten mukaisesti sekä aikataulussa. Toimit ammattilaisena laatuohjeiden ja työ- sekä materiaalistandardien sisällön tietämisessä ja ymmärtämisessä.


Toivomme hakijalta

Toivomme, että sinulla on tehtävään sopiva tekninen koulutus. Menestyäksesi tehtävässä tarvitset myös hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. 

MS Office –ohjelmistojen hallinta sekä LVI-alan tuntemus katsotaan eduksi. 

Työkokemus laivanrakennuksen alalta sekä laivanrakennusprosessien ja sen kustannusajureiden tuntemus on eduksi. Meillä kuitenkin kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Riku Jakonen
+358 43 822 2002
riku.jakonen@meyerturku.fi