(Poistunut julkaisusta)

Yhteystyönjohtaja sähkövarusteluun
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2018

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

YHTEYSTYÖNJOHTAJAA sähkövarustelun kaapelointitiimiin.


Tehtäviisi kuuluu

 • Opastaa, ohjata ja valvoa, että alueillasi tehtävät sähkötyöt tehdään telakan ja projektin laatuvaatimusten mukaisesti
 • Toimia ammattilaisena laatuohjeiden ja työ- sekä materiaalistandardien sisällön tietämisessä ja ymmärtämisessä
 • Toimia yhteyshenkilönä yli aluerajojen
 • Lisäksi tehtävääsi kuuluu kaapelointiedellytysten varmistaminen, kaapelointimyynnit, materiaalien petaus sekä asennustarkastukset


Toivomme hakijalta

 • Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (asentaja, teknikko tai insinööri)
 • Kokemusta vastaavista tehtävistä
 • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
 • Suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa
 • Toimistosovellusten hyvää osaamista
 • Positiivista asennetta
 • Aktiivista osallistumista työkohteessa

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Mika Tuokko
Sähkövarustelun osastopäällikkö
mika.tuokko@meyerturku.fi
+358 40 826 1658