(Poistunut julkaisusta)

Yhteys/Projektipäällikkö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 MEUR ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Oletko asiakaslähtöinen projektienhallinnan ammattilainen, joka etsii tehtäviä monipuolisen tuote- ja palveluvalikoiman sekä valtakunnallisen palveluverkoston parissa, loistavaa työporukkaa unohtamatta? Haluaisitko kuulua osaksi konsernia, jossa työskentelee lähes 1000 ammattilaista ja jossa kasvu ja kehitys jatkuvat edelleen? Tässä on mahdollisuutesi!

Haemme nyt Granon Kotkan toimipisteelle Yhteys/Projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

TEHTÄVÄN KUVAUS

Yhteys/projektipäällikön tehtävässä vastaat yhteydenpidosta nimetyn asiakaskuntasi kanssa ja vastaat projekteista Kymenlaakson alueella. Toimit läheisessä yhteistyössä muun muassa myyntipäälliköiden ja tuotantojen kanssa. Vastaat tilausten käsittelystä ja käynnistät erilaisia asiakkaiden tarpeisiin pohjautuvia projekteja ja huolehdit niiden koordinoinnista. Toimit yhteyshenkilönä asiakkaille ja huolehdit heidän tarpeistaan proaktiivisella otteella.

Menestyksen avaimien lisäksi Grano tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisia palvelukokemuksia, joista jokainen myyntitiimin jäsen vastaa omalla ratkaisulähtöisellä asenteellaan, asiakaspalveluhenkisyydellään ja vuorovaikutustaidoillaan. Töitä tehdään yhteisten tavoitteiden eteen rennossa ja mukavassa myyntitiimissä.

VALINNASSA KIINNITÄMME HUOMIOTA

Millaista henkilöä haemme Granon kasvavaan ja kehittyvään työyhteisöön? Olet energinen, innovatiivinen ja nälkäinen – haluat ylittää sinulle asetetut tavoitteet ja yllättää asiakkaat aina positiivisesti. Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla erinomaiset viestintätaidot, organisointikykyä ja aiempaa kokemusta projektien menestyksekkäästä hoitamisesta sekä myyntityöstä. Viestit sujuvasti asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa suomeksi ja tulet toimeen englannin kielellä. Olet taitava asiakaspalvelija ja langat eivät irtoa käsistäsi nopeasti muuttuvissakaan tilanteissa. Toivomme sinulta kykyä ja taitoa haastaa vanhat tottumukset. Granolla työskennellään pilke silmäkulmassa, nähdään haasteiden tilalla ratkaisuja ja vastataan ainutlaatuisella tuote- ja palveluvalikoimalla asiakkaiden tarpeisiin. Granolla haaveista tehdään totta!

HAKUOHJEET

Tehtävä on vakituinen ja toivomme, että voit aloittaa työt mahdollisimman pian. Myythän itsesi meille jo hakemuksessasi, haluamme kuulla, miksi palkkaamme juuri sinut!

Rekrytoinnista vastaa WorkPower Oy. Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen WorkPowerin järjestelmän kautta viimeistään 17.6 mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten toimi nopeasti.

Lisätietoja:

Jenni Kempas, Henkilöstökoordinaattori

040 630 8101

jenni.kempas@workpower.fi

 

Grano on Suomen monipuolisin sisältöpalvelujen osaaja. Autamme asiakkaitamme toteuttamaan liiketoimintaa tukevat sisältöhankkeet alusta loppuun, luovasta suunnittelusta tuotantoon, julkaisuun, tulosten mittaamiseen ja aineistonhallintaan. Grano palvelee valtakunnallisesti 24 paikkakunnalla Helsingistä Ouluun. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Yhtiössä työskentelee lähes 1000 ammattilaista, ja sen liikevaihto on yli 140 miljoonaa euroa. www.grano.fi