(Poistunut julkaisusta)

Yhteyspäällikö
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Haemme Varman alueellista yhteyspäällikköä

Oletko myynti- ja asiakaspalvelutyön vahva ammattilainen, jolta löytyy intoa työskennellä tavoitteellisesti ja tuloshakuisesti niin itsenäisesti kuin osana myyntitiimiä? Tulet työskentelemään Pohjois-Pohjanmaan, Lapin ja Kainuun alueilla. Toimistosi sijaitsee Oulussa.

Alueellisen yhteyspäällikön työn painopisteenä on sekä uusmyynti että laadukkaan asiakaskokemuksen varmistaminen. Pääasiallinen kontaktisi asiakasyrityksissä on niiden johto sekä yhteistyökumppaneiden asiakkuuksista vastaavat tahot. Tehtävä on erinomainen näköalapaikka suomalaisiin yrityksiin ja muuttuvaan työelämään.

Odotamme sinulta

  • innostusta myynti- ja monikanavaista asiakaspalvelutyötä kohtaan
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden liiketoiminnasta sekä halua ymmärtää asiakkaiden muuttuvia tarpeita
  • aiempia näyttöjä tuloksellisesta myynnistä ja vaativasta asiakkuuksien hoidosta
  • kykyä luoda luottamuksellisia yhteistyösuhteita
  • taitoa hyödyntää digitaalisen maailman mahdollisuuksia asiakastyössä
  • vastuullista otetta omaan työhön ja tiimin toimivuuteen  

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän pitkäaikaisen asiakaskunnan parissa. Perehdytämme sinut hyvin alaan ja sen toimijoihin. Panostamme jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen ja osaamisen uudistumiseen. Työyhteisömme koostuu työstään innostuneista asiantuntijoista, joiden kesken vallitsee innostava ja sparraava tekemisen meininki. Työhön kuuluu runsaasti matkustamista.

Työkulttuurimme kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkantajuus. Vastuullisuus näkyy arjessamme varmalaisten työkyvystä, osaamisesta ja yhdenvertaisuudesta huolehtimisena. Työn tekemisen tapamme ovat joustavia ja etätyö on arkipäiväämme. Meillä tehdään työtä ilolla ja intohimolla! Lue lisää Varmasta työnantajana täältä.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Vesa Pörhölä, puh. 050-311 0364. Soittoajat 11.6. klo 13-14.20 ja 18.6. klo 15-16.

Hakeminen

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 19.6.2019