(Poistunut julkaisusta)

Yhteyspäällikö
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Haemme Varmaan alueellista yhteyspäällikköä.

Oletko myynti- ja asiakaspalvelutyön vahva ammattilainen, jolta löytyy intoa työskennellä tavoitteellisesti ja tuloshakuisesti niin itsenäisesti kuin osana myyntitiimiä? Tulet työskentelemään Pohjois- ja Keski-Pohjanmaan sekä Pohjanmaan alueella. Toimistosi sijaitsee esim. Oulussa tai Vaasassa toiveesi huomioiden.

Varman asiakkuudet-toiminnon vastuulla on lakisääteisen eläketurvan myynti yritysasiakkaille ja asiakkuuksien hoito. Toiminnossa työskentelee yli 70 myynnin, työkykyjohtamisen, tiedolla johtamisen ja markkinoinnin ammattilaista. Alueorganisaatiomme koostuu eri puolella Suomea toimivista yhteyspäälliköistä.

Alueellisen yhteyspäällikön työn painopisteenä on sekä uusmyynti että laadukkaan asiakaskokemuksen varmistaminen. Pääasiallinen kontaktisi asiakasyrityksissä on niiden johto sekä yhteistyökumppaneiden asiakkuuksista vastaavat tahot. Tehtävä on erinomainen näköalapaikka suomalaisiin yrityksiin ja muuttuvaan työelämään.

Odotamme sinulta

  • innostusta myynti- ja monikanavaista asiakaspalvelutyötä kohtaan
  • aiempia näyttöjä tuloksellisesta myynnistä
  • asiakkaan odotuksien tunnistamista sekä palavaa tahtoa vastata niihin
  • kykyä luoda luottamuksellisia yhteistyösuhteita
  • taitoa hyödyntää digitaalisen maailman mahdollisuuksia asiakastyössä
  • sujuvasta ruotsin kielen taidosta on etua tehtävän hoitamisessa.
  • vastuullista otetta omaan työhön ja tiimin toimivuuteen  

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän pitkäaikaisen asiakaskunnan parissa. Perehdytämme sinut hyvin alaan ja sen toimijoihin. Panostamme jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen ja osaamisen uudistumiseen. Työyhteisömme koostuu työstään innostuneista yhteyspäälliköistä, joiden kesken vallitsee innostava ja sparraava tekemisen meininki. Työhön kuuluu runsaasti matkustamista.

 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Vesa Pörhölä, puh. 050-311 0364. Soittoajat 11.1. klo 10-12 ja 15.1. klo 13-15.

Hakeminen

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 20.1.2019