(Poistunut julkaisusta)

Yhteyspäällikkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020
Oletko etsimässä uusia haasteita ja kiinnostunut asiakkaiden kanssa toimimisesta? Kaipaatko työtä, jolla on suurempi merkitys ympäristön ja yhteiskunnan kannalta? Tunnetko myyntityön salat? Caverion jatkaa kasvuaan ja nyt vahvistamme pelastussuunnitelmatiimiämme hakemalla innostunutta yhteyspäällikköä.

Meillä on avoin, arvostava ja keskusteleva työilmapiiri. Työntekijöille annetaan vastuuta sekä vapautta ja meillä onkin alamme pisimmät työsuhteet. Tarjoamme sinulle selkeät tavoitteet ja myös vapauden työn toteuttamiseen. Työssäsi nautit niin esimiehesi luottamusta kuin tiimisi täyttä tukea. Meillä toimii myös aktiivinen Caveri-kerho, tuemme liikuntaharrastuksia ja toimistollamme on vapaassa käytössä kuntosali sekä ohjattuja liikuntaryhmiä. Ja mikä parasta, aivan mahtavat työcaverit! Tutustu meihin, tuleviin työcavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja

Yhteyspäällikkönä avustat myyntipäällikköä kontaktoiden olemassa olevia asiakkaita sekä sopien uusia myyntitapaamisia. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kasvaa itsenäiseen myyntityöhön, kuten uusien asiakkuuksien kontaktointiin ja myynnin volyymin kastattamiseen. Toimintaasi kuvaakin energisyys, avoimuus ja mutkattomuus. Työpisteesi sijaitsee Vantaalla vasta remontoidussa pääkonttorissamme, mutta työ on luonteeltaan liikkuvaa ja siksi ajokortti katsotaan eduksesi.

Menestyäksesi työssä sinulta löytyy aiempaa kokemusta myynnistä, sekä alaan soveltuvaa koulutusta (AMK-tutkinto tai vastaava). Enemmän kuin myyntikokemusta arvostamme kuitenkin asiakaskontakteja pelkäämätöntä, uutta omaksuvaa ja itsenäistä työotetta. Me tuemme sinua työssäsi ja haluamme sinun onnistuvan!

Odotamme hakemustasi innolla! Hae tehtävään 30.9.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä epäröi jättää hakemustasi heti!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Joachim Miinalainen, p. 010 407 9758. Caverionin rekrytointikumppanina toimii Eezy Henkilöstöpalvelut ja lisätietoja rekrytointiin liittyvistä asioista antaa HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi #LI-TN1