(Poistunut julkaisusta)

Yhteyspäällikkö
Oulun kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019

Haku päättyy: 15.3.2019 15:00    
Ilmoitus jätetty: 22.2.2019 13:30
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Työn luonne: Kokoaikatyö

Tehtävän kuvaus

Oulu on Suomen viidenneksi suurin kaupunki, joka tunnetaan teknologiaosaamisesta, korkeasti koulutetusta väestöstä ja nuoresta ikärakenteesta.

Oulun kaupunki hakee nyt palvelukseensa YHTEYSPÄÄLLIKKÖÄ, joka työskentelee tiiviissä yhteistyössä kaupungin johdon kanssa.

Yhteyspäällikkönä tehtäviisi kuuluvat kaupungin ylimmän poliittisen ja viranhaltijajohdon viestinnän tukeminen sekä sidosryhmätyön, edunvalvonnan ja suhdetoiminnan koordinointi.

Yhteyspäällikkönä toimit osana kaupungin viestintäryhmää mutta kaupunginjohtajan suorassa ohjauksessa. Työsi edellyttää monipuolista viestinnän osaamista, verkostoitumiskykyä sekä edunvalvonnan mekanismien tuntemusta. Huolehdit muun muassa kaupungin johdon viestintä- ja esitysmateriaaleista. Olet myös mukana kaupungin kannanottojen ja lausuntojen valmistelussa ja osallistut aktiivisesti kaupungin suhdetoimintaan ja sidosryhmätyöhön.

Jos Sinulla on kokemusta viestintä-, vuorovaikutus- ja edunvalvontatehtävistä sekä tehtävään soveltuva, ylempi korkeakoulututkinto, saatat olla tekijä, jota etsimme. Jotta voit onnistua tehtävässä, Sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot, yhteistyökyky ja paineensietokyky. Tehtävässä tarvitset myös erinomaista suomen kielen taitoa sekä sujuvaa kirjallista ja suullista englannin ja ruotsin kielen osaamista. Muun kielitaidon ja journalistisen kokemuksen katsomme eduksi. Olethan myös valmis matkustamaan ja joustamaan työajoissa tarpeen mukaan.

Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/9755/2018. Hakemukset on toimitettava 15.3.2019 klo 15.00 mennessä. Tehtävää aiemmin hakeneet otetaan huomioon ilman uutta hakemusta.

Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Palkkaus: KVTES:n mukaan
Työavain: OUL-02-11-18

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Ari Heikkinen, p. 0400 700 507 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.