(Poistunut julkaisusta)

Yhteyspäällikkö
Arvomeklarit Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2018

Vahvistamme toimintaamme ja haemme asiakasvastuullista yhteyspäällikköä tai yritysmyyntipäällikköä pääkaupunkiseudulle. Myös muut suuremmat talousalueet kuin pääkaupunkiseutu ovat mahdollisia.

Tehtävänäsi on palvella yritysasiakkaita heidän vakuutusratkaisuissaan sekä tarjota yrityksille vakuutusmarkkinoiden tehokkaimmat ja parhaimmat ratkaisut.

Päivittäiseen työhön kuuluu asiakasyritysten kontaktointi, tapaamisten sopiminen, asiakastapaamiset ja -neuvottelut, asiakaskohtaisten ratkaisujen ideointi ja myynti sekä lisäksi vastaat omasta asiakasportfoliostasi.

Odotamme hakijoilta liiketoimintalähtöistä ajattelutapaa, kokemusta vakuutusalasta, sanavalmiutta ja kokemusta myyntitehtävistä. Työ on haastavaa, mutta palkitsevaa. Tässä tehtävässä pääset varmasti kehittämään itseäsi. Oman auton käyttömahdollisuus on työn kannalta ehdotonta.

Tarjoamme:
Näköalapaikan suomalaisen vakuutusmeklaritoiminnan ytimessä sekä intohimoisen ja osaavan työyhteisön
Hyvän taustatuen
Hyvät työkalut onnistumiseen

Edellytämme:

Kokemusta yritysvakuuttamisesta
Vahvaa näyttöä B-to-B -myyntiosaamisesta
Verkostoitumiskykyä
Asiakassuhdetaitoja
Rohkeaa asennetta tarttua puhelimeen, uskottavuutta ja kykyä klousata kauppoja
Myyntitaitoja

Arvostamme:
Kokemusta, näkemystä ja osaamista B-to-B-myyntiosaamisesta
Itseohjautuvuutta ja joustavuutta

Arvomeklarit Oy tarjoaa työstä hyvän ja kilpailukykyisen palkan, joka koostuu kiinteästä pohjasta ja sen lisäksi maksettavista bonuksista. Henkilönä odotamme sinulta innostuneisuutta, paloa ja intoa myyntiin sekä ihmisten kanssa toimimiseen. Vakuutusalan B-to-B kokemus on välttämätöntä.

Pyydämme lähettämään CV:n, palkkatoivomuksen ja vapaamuotoisen hakemuksen meille sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@arvomeklarit.fi viimeistään 17.08.2018 klo 16.00 mennessä. Otamme jokaiseen hakijaan yhteyttä henkilökohtaisesti 22.8. mennessä. Mahdolliset tiedustelut puhelimitse joko Matti Notkolalle, puh 044-066 3011 tai Jari Salmelle, puh 050-566 9160. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Tutustu toimintaamme ja yritykseemme www.arvomeklarit.fi.