(Poistunut julkaisusta)

Yhteyspäällikkö
Svea Ekonomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2018

Oletko kiinnostunut monipuolisista myyntitehtävistä autorahoituksen parissa? Miltä kuulostaa rento yrityskulttuuri ja ystävälliset työkaverit, jotka auttavat kaikissa tilanteissa? Entä helposti lähestyttävä johto ja avoin työilmapiiri? Jos innostuit, saatat olla etsimämme uusi svealainen.

Haemme joukkoomme huipputyyppiä yhteyspäälliköksi vakituiseen työsuhteeseen työskentelemään Itä- ja/tai Pohjois-Suomen alueella ajoneuvorahoituksen parissa. Työssäsi vastaat omalla alueellasi ajoneuvorahoitustuotteemme myynnistä, uusasiakashankinnasta sekä pitkäjänteisestä yhteistyöverkoston rakentamisesta. Toimenkuvaasi kuuluvat keskeisenä osana asiakaskäynnit sekä nykyisillä että potentiaalisilla asiakkaillamme. Lisäksi olet mukana kehittämässä ja jalkauttamassa yrityksen myyntistrategiaa. Tehtävässä toimit osana 15 hengen tiimiä.

Tavoitteenamme on saada joukkoomme tekijä, jolla on aktiivinen ote työskentelyyn, ja joka viihtyy vahvasti asiakasrajapinnassa. Odotamme sinulta:

  • kokemusta tuloksellisesta B2B myyntityöstä
  • tavoitteellisuutta ja myyntihenkisyyttä
  • oma-aloitteista, aktiivista ja innokasta otetta myyntityöhön
  • matkustusvalmiutta Itä- ja/tai Pohjois-Suomen alueella
  • sujuvaa suomen kielen taitoa
  • aiempi rahoitus-, pankki- tai vakuutusalan myyntikokemus katsotaan eduksi

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta myyntitaitojen lisäksi hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, itsenäistä otetta työskentelyyn sekä asiakaslähtöistä ajattelua. Lisäksi meille on tärkeää, että haluat sitoutua Svean yrityskulttuuriin ja olla osaltasi kehittämässä Sveasta paremman työpaikan ja vielä paremmin menestyvän toimijan alallaan.

Me vuorostamme tarjoamme sinulle yhden Suomen parhaista työpaikoista kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Lisäksi saat tilaisuuden työskennellä monipuolisessa, mielenkiintoisessa ja aktiivisessa työympäristössä laadukkaan rahoitustuotteen parissa yhdessä muiden mahtavien svealaisten kanssa. Me tarjoamme työpaikan, jossa on hauska työskennellä!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 15.7.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi@svea.fi otsikolla ”Autorahoitus”. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Mikko Toijonen +358408248245 tai mikko.toijonen@svea.fi.