(Poistunut julkaisusta)

Yhteyspäällikkö
Intrum Justitia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2018

Haemme nyt yhteyspäällikköä vastaamaan Keski- ja Itä-Suomen myynnistä


Tehtävänkuvaus:

Yhteyspäällikön tehtävässä konsultoit yritysjohtoa luotonhallinnan ulkoistamisen ja tehostamisen eri vaihtoehdoista ja tarjoat heille kokonaisvaltaisia saatavien hallinnan ratkaisuja. Tehtävä koostuu pääosin aktiivisesta uusasiakashankinnasta sekä nykyisten avainasiakkuuksien hoitamisesta. Asiakaskuntasi koostuu julkisen sektorin organisaatioista sekä keskisuurista ja suurista yritysasiakkaista, minkä johdosta osallistut myös asiakkaidesi liiketoiminnan kehittämiseen oman tuoteryhmäsi osalta. Työskentelet asiakasrajapinnassa Keski- ja Itä-Suomen alueella, joten työ sisältää säännöllistä matkustamista. Meillä työskentelet rennossa ja ammattimaisessa porukassa hyvien työsuhde-etujen siivittämänä. Pääset tarttumaan itsenäiseen ja vastuulliseen tehtävään, jossa sinulla on mahdollisuus myös haastaa itseäsi. Tukikohtasi sijaitsee uunituoreissa ja viihtyisissä toimitiloissamme Jyväskylän keskustassa.

Yleistä:

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta aktiivisesta BtoB- ratkaisumyynnistä, sekä tuloshakuista työskentelyasennetta. Ymmärrät yrityksen taloushallinnon prosesseja ja kykenet tarjoamaan rohkeasti laajoja ratkaisuja asiakkaallesi. Suhtaudut asioihin positiivisesti, olet hyvä tiimipelaaja ja toimit sujuvasti yhteistyössä myös sisäisten sidosryhmien, kuten markkinoinnin ja viestinnän kanssa. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja Sinulla on kyky kantaa vastuuta sekä asiakkaista että myyntiprosesseista kokonaisuudessaan. Olet vakuuttava esiintyjä ja nautit työskentelystä asiakasrajapinnassa.

Tarjoamme Sinulle:

- Vakituisen työn tunnetussa ja kansainvälisessä organisaatiossa
- Ajankohtaiset ja laadukkaat palvelut myytäväksesi
- Kattavan perehdytyksen ja jatkuvan koulutuksen
- Nuorekkaan ja energisen työyhteisön
- Motivoivan yhdistelmäpalkkauksen (aluksi takuupalkka)
- Vapaan autoedun

Odotamme Sinulta:

- Aktiivista työskentelyotetta ja myyntihenkisyyttä
- Kokemusta ratkaisukeskeisestä BtoB-myynnistä
- Erinomaisia vuorovaikutustaitoja
- Kielitaitoa (englanti välttämättömyys, ruotsi on etu)
- Kiinnostusta kehittyä luotonhallinnan alalla


Haku:

Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi osoitteessa http://www.empore.fi/tyopaikat 31.03.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Susanna Eskola, puh. 040 620 8387 tai sähköpostitse susanna.eskola@empore.fi.