Yhteyspäällikkö, Tampere
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2019
Haemme MYYNTIHENKISTÄ YHTEYSPÄÄLLIKKÖÄ Tampereen toimistollemme.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset myynnin tehtävät aktiivisesta uusasiakashankinnasta olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpitoon sekä rekrytointiprosessin läpiviemisestä. Vastaat kestävien asiakassuhteiden rakentamiseta ja kehittämisestä henkilöstövuokrauksessa sekä rekrytoinneissa.

Edellytämme sinulta aiempaa näyttöä menestyksellisestä myyntityöstä ja yritysasiakkaiden kanssa toimimisesta. Olet yrittäjähenkinen, motivoidut tavoitteista ja tottuneesti myös ylität ne. Sinulle on luontevaa työskennellä itsenäisesti ja vastuullisesti, mutta samalla tartuttaa energiaasi myös muihin tiimiläisiin.

Toivomme sinulta valmiutta liikkuvaan työhön Tampereella ja sen lähikunnissa sekä omaa autoa. Eduksi katsotaan valmiit kontaktit teollisuuden alan yrityksiin ja tuntemusta alasta.

Arvostamme myyntihenkisyyttä, positiivisuutta ja halua kehittää liiketoimintaamme. Liittymällä meidän tiimiin pääset osaksi rekrytointialan rautaisia ammattilaisia ja ahkeralla tekemisellä kerrytät palkan päälle myyntiprovisiota.

Oletko miettinyt yrittäjyyttä? Meillä se on mahdollista ja vieläpä ilman mitään franchising maksuja.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta ja jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Myyntijohtaja Matti Huovinen matti.huovinen@hryhtiot.fi, 040 172 0045

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1280252
  • Hakuaika päättyy: 31.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Matti Huovinen (matti.huovinen (a) hryhtiot.fi)
  • Puhelin: 0401720045