(Poistunut julkaisusta)

Yhteyspäällikkö - Tampere
Grano Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018
Grano on Suomen monipuolisin sisältöpalvelujen osaaja. Autamme asiakkaitamme toteuttamaan liiketoimintaa tukevat sisältöhankkeet alusta loppuun, luovasta suunnittelusta tuotantoon, julkaisuun, tulosten mittaamiseen ja aineistonhallintaan – kaikissa asiakkaan kohdeyleisölle olennaisissa printti- ja digitaalisissa kanavissa. Oletko sinä etsimämme innostunut ja aikaansaava myynnin ammattilainen, joka haluaa kehittää ja kehittyä osana asiantuntevaa tiimiä? Etsimme yhteyspäällikköä asiakasyrityksellemme Grano Oy:lle Tampereen toimipisteelle. Yrityksessä pääset osaksi kasvavaa ja kehittyvää yritystä. Saat ympärillesi ammattitaitoiset työkaverit, monipuolisen tuote- ja palveluvalikoiman sekä valtakunnallisen palveluverkoston. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden parasta myyntiorganisaatiota!

Tehtävän kuvaus

Yhteyspäällikön tehtävässä toimit myynnillisenä yhteytenä asiakkaiden, Granon ja kumppaneiden välillä. Tartut aktiivisesti ratkaisu- ja palvelumyynnin, asiakaspalvelun tai suoraan asiakkaiden antamiin toimeksiantoihin.  Hoidat nimettyjä asiakkuuksia sekä niihin liittyviä operatiivisia töitä itsenäisesti ja osana tiimiä. Tavoitteenasi on kasvattaa myyntiä, kehittää laskutusnopeutta ja onnistua yhdessä tiimisi kanssa. Työ on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Valinnassa kiinnitämme huomiota

Arvostamme myyntihenkistä ja asiakaslähtöistä otetta kaikessa tekemisessäsi. Työ edellyttää tehtävien tehokasta organisointia, hyvää paineensietokykyä ja valmiutta toimia tiukkojen aikataulujen puitteissa. Pystyt pitämään useita lankoja käsissäsi yhtä aikaa ja olet jatkuvasti kartalla, missä tapahtuu mitäkin. Huomaat herkästi, kun apuasi tarvitaan. Hyvien viestintä- ja vuorovaikutustaitojesi ansiosta tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja tavoittelet aina parasta mahdollista palvelukokemusta. Sinulla on jatkuva halu kehittää ja kehittyä. Viestit sujuvasti sekä suomen että englannin kielillä.   Lisätietoja tehtävästä antaa Grano Oy:n aluejohtaja Niko Malinen, 050 385 0000. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 19.9.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi