Yhteyspäällikkö, Palvelukehitys
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Haemme sinua, kokenut yhteyspäällikkö, kytkemään EU:n kaupunki-, TKI-, digi- ja datapolitiikkaa tukevia ohjelmia, kuten Horizon Europe, Digital Europe ja European Urban Initiative, toteuttamaan kaupungin strategiaa, Espoo-tarinaa, yhdessä kumppaneidemme kanssa. Tehtäviisi sisältyy myös edunvalvonta- ja vaikuttamisyhteistyötä Brysselissä toimivan Helsinki EU Officen kanssa ja EUROCITIES järjestön eri foorumeiden ja työryhmien kautta.

Tehtävässä onnistumisesi kannalta keskeistä on EU-ohjelmien ja -politiikan erinomainen tuntemus sekä kyvykkyys tukea hankekonsortioiden rakentamista, hankehakemusten valmistelua, kirjoittamista ja käynnistämistä yhteistyössä toimialojen, tulosyksiköiden sekä TKI-kumppaneiden kanssa. Lisäksi tehtävänäsi on kansainvälisten asioiden hoitamiseen osallistuminen yksikössämme.

Haastattelut pidetään viikoilla 24. Tehtävä on määräaikainen ja voit aloittaa tehtävässä 1.8.alken tai sopimuksen mukaan.

Työpiste sijaitsee Espoon Otaniemessä, Tekniikantie 15, 02150 Espoo. Työ on osin liikkuvaa.

Työaika: 36h 45min / viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä erinomainen suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Yhteyspäällikkönä sinulla on koulutustaustasi ja aiemman työkokemuksesi perusteella erinomaiset kyvyt ymmärtää, soveltaa ja kommunikoida vastuualueesi kokonaisuuksia erialojen asiantuntijoiden ja verkostojen kanssa. Olet hakemamme henkilö, jos olet määrätietoinen, järjestelmällinen, suunnitelmallinen ja itseohjautuva ammattilainen, osaat hahmottaa asioiden kytkeytymistä toisiinsa ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä olet taitava verkostoituja ja aikaansaava tiimipelaaja.

Arvostamme oma-aloitteista ja ennakoivaa työotetta, tarkkuutta, kykyä työskennellä erilaisissa yhteistyöverkostoissa ja verkostoitua monenlaisten toimijoiden kanssa. Lisäksi arvostamme julkishallinnon tuntemusta. Odotamme kykyä toimia nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä ja erilaisten ihmisten kanssa.

Palvelukehitys -vastuuyksikön perustehtävänä on Espoo-tarinan mukaisesti kehittää älykkäitä palveluratkaisuja asiakkuusperustaisesti. Yksikkö tukee Kaupunki palveluna -periaatteen mukaista tulevaisuuden palvelujen kehittämistä esimerkiksi kehittämällä uusia työkaluja, järjestämällä kokeilutoimintaa ja innovaatiokilpailuja sekä kehittämällä kumppanuuksia ja EU-rahoituksen hyödyntämistä.

Tarjoamme uutta luovan ja innokkaan työyhteisön, jonka työn tuloksia voit seurata www.espoo.fi/makewithespoo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot