Yhteyspäällikkö Kuopioon
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2020

Eezy on uunituore Suomen suurin työelämän toimija, jossa yhdistyy 30 vuoden kokemus työstä ja sen tekijöistä. Me rakennamme unelmien työelämää yhdessä työntekijöidemme ja asiakkaidemme kanssa. Eezy auttaa tekijöitä sekä heitä tarvitsevia löytämään toisensa. Eezy kehittää työpaikkoja paremmiksi ja tekee tekijöiden arjesta sujuvaa työuran eri käänteissä. Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys Eezy auttaa ihmisiä ja organisaatioita menestymään ja toteuttamaan unelmiaan.

 

Yhteyspäällikkö, Kuopio

Yhteyspäällikkö vastaa tehtävässään Eezyn kokonaisvaltaisten henkilöstöratkaisujen myynnistä Pohjois-Savon alueella. Työnkuva rakentuu teollisuuden, rakentamisen ja logistiikan toimialojen uusasiakashankinnasta ja nykyisten asiakkuuksien kehittämisestä yhteistyössä HR-asiantuntijan kanssa.

Yhteyspäällikön tehtävässä menestyminen edellyttää nälkäistä asennetta tuloksen tekemiseen sekä vilpitöntä halua ylittää asiakkaiden odotukset. Sinulla ei tarvitse välttämättä olla aiempaa kokemusta yhteyspäällikön tehtävistä, mutta odotamme sinulta vahvaa näyttöä B2B -myynnistä teollisuuden, rakentamisen ja logistiikan toimialoilta sekä kyvykkyydestäsi toimia myyntivastuullisessa asiantuntijaroolissa. Työnkuva vaatii tekijältään aktiivista palveluhenkisyyttä ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja, sekä toisaalta oma-aloitteista, itseohjautuvaa sekä vastuullista työskentelyotetta. Kalenterisi tulee täyttyä puheluista, videoneuvotteluista sekä tapaamisista, sillä nautit päästessäsi keskusteluihin asiakkaiden kanssa ja tarjoamaan ratkaisujamme.

Työskentelysi tukena on vahva ammattitaitoinen organisaatio sekä kasvuhakuinen tiimi. Tarjoamme uudelle yhteyspäällikölle kattavan perehdytyksen sekä kaikki tarvittavat avaimet onnistumiseen.  

Lähde mukaan kasvavaan ja kehittyvään Eezy-konserniin. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat rohkeus, kunnioitus, ammattimaisuus sekä positiivisuus.

 

Mikäli kiinnostuit, tartu toimeen ripeästi! 

Jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.

Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. 

---------- 

Tehtävä täytetään oikean henkilön löydyttyä. Työt alkavat sopimukseen mukaan.

Mahdollisiin tiedusteluihin vastaavat Tommi Nikkilä puh. 040 530 2209 ja Ville Mikkanen puh. 044 534 6168.

 

www.eezy.fi

Vapaus työhön!


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1390142
  • Tehtäväalue: Henkilöstöhallinto/rekrytointi
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Savo, Kuopio