(Poistunut julkaisusta)

Yhteyspäällikkö - Jyväskylä
Promoff Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019
Promoff Oy toimittaa yrityksesi työvaatteet, mainostekstiilit ja liikelahjat. Hintamme ovat aina kilpailukykyisiä ja pystymme palvelemaan asiakasta juuri hänen tarpeidensa pohjalta. Lue lisää osoitteesta https://www.promoff.fi/
Haluaisitko työskennellä laatumerkkien, kuten Craft, Grizzly, J.Harvest & Frost, sekä lukuisten muiden tuotemerkkien parissa? Meillä myyjät eivät kilpaile keskenään, vaan jokaisella on oma alue hoidettavanaan ja vahva myynnin tuki taustalla. Etsimme nyt Promoffille yhteyspäällikköä ja myynnin tehohenkilöä Jyväskylään. Eilakaisla avustaa rekrytointiprosessissa ja valittu henkilö tulee solmimaan työsuhteen suoraan asiakkaan kanssa. Käsittelemme hakemuksia jo hakuprosessin aikana ja henkilövalinta tehdään heti sen oikean henkilön löytyessä – jätäthän siis hakemuksesi mahdollisimman pian!

Mitä etsimme?

Tässä tehtävässä persoonasi ratkaisee. Olet luontaisesti myyntityöstä nauttiva, organisointikykyinen ja vastuuntuntoinen tekijä. Pyrit kehittämään asiantuntijuuttasi ja osaamistasi b2b myynnin ammattilaisena sekä huolehtimaan asiakaspalvelun laadusta läpi prosessin. Eduksesi katsomme aikaisemman työkokemuksesi myynnin parissa. Työssä menestymistä helpottavat kiinnostus tekstiileihin, englannin kielen osaaminen sekä perustason it-taidot. Tehtävä edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä, mutta kuukausittaiset ajokilometrit ovat maltillisia. Ajoa tulee pääasiassa Jyväskylän lähialueilla, illaksi kotiin periaatteella.

Pääasiallinen tehtäväsi yhteyspäällikkönä

Tehtävässäsi toimit asiakasvastuullisena myyjänä ja hoidat myyntiprosessit itsenäisesti. Et kaihda uusasiakashankintaa, mutta käyttöösi saat myös valmiita asiakaskontakteja. Sovit asiakastapaamisia Jyväskylän show roomille tai vaihtoehtoisesti asiakkaan luokse. Myyntiä saat tehdä tavalla, joka sinulle itsellesi parhaiten sopii, soitellen, kasvotusten tai muilla valitsemillasi keinoilla.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle tehtävän, jossa vastuu ja vapaus kulkevat käsikädessä. Pääset tiiviiseen tiimiin, jossa kilpailet ainoastaan itseäsi vastaan. Palkkiomalli tehtävässä on kannustava ja pääset työlläsi vaikuttamaan omaan tulotasoosi. Näyttäessäsi meille kyntesi myyjänä, on sinun halutessasi mahdollista edetä yrityksen sisällä. Toivotamme sinut tervetulleeksi rentoon ja huumorintajuiseen työyhteisöön!
 
Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Mäkelä, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Käsittelemme hakemuksia jo hakuprosessin aikana, mutta lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 25.9.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi