(Poistunut julkaisusta)

Yhteyspäällikkö henkilöstöalalle
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Oletko tuloksen tekijä ja haluat nauttia saavutuksistasi?

Haemme YHTEYSPÄÄLLIKKÖÄ Tampereelle.

Amiko-konserni toimii valtakunnallisesti ja on yksi voimakkaimmin kasvavista yrityksistä toimialallaan.

Toimintamme kasvaessa haemme tiimiimme Pirkanmaalle myyntiin yhteyspäällikköä. Olethan motivoitunut, ahkera ja innostunut. Uusasiakashankinta on sinulle tuttua ja haasteet työssä kuulostaa positiiviselta piristykseltä työpäivissäsi. Suoriudut työstäsi tehokkaasti ja kuitenkin rennoin ottein, hampaita kiristelemättä. Haemme vahvaa myynnin osaajaa, joka arvostaa tiimityöskentelyä. Aiempi työkokemus henkilöstöpalvelualalta olisi suotavaa, sekä paikallistuntemus, mutta niitäkin enemmän arvostamme persoonaasi ja halua tehdä tulosta.

Tehtävässä kontaktoit yrityksiä aktiivisesti, sekä kehität asiakassuhteita jatkuvasti. Osaat muovata palvelutarjontaa asiakkaan tarpeiden mukaan ja käyttäydyt erilaisten ihmisten kanssa sulavasti. Verkostoituminen on sinulle luontevaa, etkä pelkää käyttää kontaktejasi. Olet vahvasti itseohjautuva ja oman ajankäyttösi optimointi tulee luonnostaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän nuorekkaassa porukassa henkilöstöpalvelualan näköalapaikalla. Voimakas kasvumme vaatii vahvoja tekijöitä, jotka palkitsemme kilpailukykyisesti. Amikolla sinulla on myös mahdollisuus edetä ja kehittyä urallasi.

Olisiko sinusta myyjäksi meidän rentoon ja dynaamiseen porukkaamme? Jos kiinnostuit, hae heti tehtävää verkkosivuillamme www.amiko.fi! Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.