Yhteyspäällikkö Eezy Henkilöstöpalvelut
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Eezy on  Suomen suurin työelämän toimija, jossa yhdistyy 30 vuoden kokemus työstä ja sen tekijöistä. Me rakennamme unelmien työelämää yhdessä työntekijöidemme ja asiakkaidemme kanssa. Eezy auttaa tekijöitä sekä heitä tarvitsevia löytämään toisensa. Eezy kehittää työpaikkoja paremmiksi ja tekee tekijöiden arjesta sujuvaa työuran eri käänteissä. Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys Eezy auttaa ihmisiä ja organisaatioita menestymään ja toteuttamaan unelmiaan.

Yhteyspäällikkö,  Teollisuus, rakentaminen ja logistiikka-ala

Tehtävänkuvaus:

Yhteyspäällikkö vastaa tehtävässään Eezyn kokonaisvaltaisten henkilöstöratkaisujen myynnistä pääkaupunkiseudulla. Asiakaskunta koostuu pääosin teollisuuden, rakentamisen ja logistiikka-alan yrityksistä.  Työnkuva rakentuu uusasiakashankinnasta ja nykyisten asiakkuuksien hoitamisesta yhteistyössä HR konsulttien kanssa.

Yleistä:

Yhteyspäällikön tehtävässä menestyminen edellyttää nälkäistä asennetta tuloksen tekemiseen, sekä vilpitöntä halua ylittää asiakkaiden odotukset. Työnkuva vaatii tekijältään aktiivista palveluhenkisyyttä sekä toisaalta oma-aloitteista, itseohjautuvaa sekä vastuullista työskentelyotetta. Kalenterisi tulee täyttyä puheluista, videoneuvotteluista sekä tapaamisista, sillä nautit päästessäsi keskusteluihin asiakkaiden kanssa ja tarjoamaan ratkaisujamme.

Edellytämme:

Sinulla ei tarvitse välttämättä olla aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta odotamme kokemusta aktiivisesta B-2-B myynnistä. Ymmärrys rakennusalasta katsotaan eduksi, kuten ammattikorkeakoulutason tutkinto tai muu vastaava tutkinto. Yhteyspäällikön tehtävässä edellytetään omaa autoa.

Tarjoamme:

Työskentelysi tukena on vahva ammattitaitoinen organisaatio sekä kasvuhakuinen tiimi. Tarjoamme uudelle yhteyspäällikölle kattavan perehdytyksen sekä kaikki tarvittavat avaimet onnistumiseen.  

Lähde mukaan kasvavaan ja kehittyvään Eezy-konserniin. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat rohkeus, kunnioitus, ammattimaisuus sekä positiivisuus.

Mikäli kiinnostuit, tartu toimeen ripeästi, sillä tehtävä täytetään oikean henkilön löydyttyä. Työt alkavat tammikuun alussa 2021 tai sopimuksen mukaan.

Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa:

Jaakko Koivisto – aluejohtaja

044 5199 051 / jaakko.koivisto@eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja Eezy:stä: www.eezy.fi

Vapaus työhön!


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1395445
  • Tehtäväalue: Henkilöstöhallinto/rekrytointi
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa