Yhteyspäällikkö / Asiakasyhteyshenkilö rakennusalalle
Barona Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Kiinnostaako sinua monipuolinen työ rekrytointialan johtavassa yrityksessä? Pidätkö sosiaalisista tilanteista ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot? Barona Rakennus Oy etsii pääkaupunkiseudun tiimiin asiakasyhteyshenkilöä vakituiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaus:

Haemme oma-aloitteista, hyvillä vuorovaikutustaidoilla ja positiivisella asenteella varustettua henkilöä, jonka työnkuva pitää sisällään rakennusalan asiakkuuksien hoitamista, uusien asiakassuhteiden luontia ja kattavasti muita rekrytointialan päivittäisiä tehtäviä.

Asiakasyhteyshenkilön myyntipainotteisessa työtehtävässä olet mukana kehittämässä olemassa olevia asiakkuuksiamme sekä toimintamallejamme heidän kanssaan. Osallistut myös rekrytointialan arkeen palvelutuotannossa toimimalla yhteyshenkilönä rakennusliikkeiden työnjohdolle ja rekrytoimalla heille sopivia työntekijöitä. Lopullinen työnkuva muotoutuu valittavan henkilön vahvuuksien ja omien intressien mukaan.

Mitä haemme?

Meillä menestyy henkilö, joka on huolellinen, ja ahkera tiimipelaaja, joka kantaa oman vastuunsa eikä kaihda rutiiniluonteisiakaan tehtäviä. Työtehtävät vaativat organisointikykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä, sillä työssä ollaan päivittäin yhteydessä työntekijöihimme ja asiakkaisiimme niin suomeksi kuin englanniksi. Olennaista on asenne ja halu tehdä kovasti töitä työntekijöidemme ja asiakkaidemme palvelemisen eteen.

Arvostamme hakijoiden kohdalla rakennusalan tuntemusta, mutta se ei ole välttämätöntä tehtävään valitsemiselle. Kokemusta rekrytointialalta emme vaadi, sillä perehdytämme sinut hyvin toimintamalleihimme ja tehtävään. Meille tärkeintä on löytää huippu tyyppi, joka asenteellaan ja olemuksellaan pystyy entisestään vahvistamaan ammattitaitoista ja kannustavaa työyhteisöämme.

Tarjoamme:

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan menestyvässä yrityksessä, jossa vapaus ja vastuu toteutuvat aidosti. Meillä tehdään töitä energisessä työporukassa; autamme ja kannustamme toisiamme sekä samalla vaadimme toisiltamme saman kuin itseltämme. Pystyt kokonaisvaltaisesti itse vaikuttamaan työhösi - työaikoihin sekä työnkuvaasi. Viihdyt ja pärjäät meillä, jos heittäydyt rohkeasti mukaan ja haluat oppia uutta. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaan Tikkurilassa. Tuemme työntekijöitämme liikkumaan ja voimaan hyvin, tarjoamme muun muassa liikunta- ja ateriaedun sekä pelivuoroja.

Työt alkavat joustavasti kevään kuluessa sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli koet olevan sopiva henkilö tehtävään ja työ herätti mielenkiintosi, niin jätä hakemus palkkatoiveineen järjestelmäämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Rakennuksen Pekka Katajamaa arkisin klo 12-13 v, puh: 040 830 7647.

Yhteydenotot arkisin klo 12-13 välillä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1341264
  • Tehtäväalue: Henkilöstöhallinto/rekrytointi, Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.3.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (pekka.katajamaa (a) barona.fi)
  • Puhelin: 040 830 7647
  • Sijainti: Helsinki, Vantaa, Espoo