(Poistunut julkaisusta)

Yhteyspäällikkö - account manager
Sharp Business Systems Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018

Sharp Business Systems Finland Oy jatkaa rekrytointeja. Olemme juuri palkanneet dealermyynnistä vastaavan ja valintaprosessimme on kesken myynnin henkilön palkkaamiseksi. Koska tarvitsemme enemmän aktiivista myyntivoimaa pääkaupungin suoramyyntiin, haemme täydennystä kasvavaan myyntiorganisaatioomme. Tule mukaan  tiimiin tarjoamaan  dokumentinhallintaratkaisuja ja esitystekniikkaa. Ratkaisuihimme kuuluvat monitoimilaitteet sovelluksineen, sekä kokous- ja infonäytöt. Olemme yhdistäneet Sharpin Suomen toiminnot ja hankkimamme Mikava Oy:n organisaation. Toimimme moderneissa tiloissa Helsingin Pitäjänmäellä Martela-talossa.

Valittu myynnin osaaja pääsee mukaan kasvattamaan Sharpin myyntiä yhdessä innostuneen henkilöstön kanssa. Muodostamme n. 280 hengen Nordic-organisaation. Tulevaisuuden paikka tekijälle.

Toimistolaitealan kokemus on eduksi, mutta myös nuorekas ja moderni lähestymistapa myyntityöhön on tärkeää. Sujuva esiintyminen ja kohtuullinen englanninkielen taito ovat edellytyksinä onnistumiselle tehtävässä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja kansainvälisen konsernin edut.