(Poistunut julkaisusta)

Yhteysmyyjä / IPP Oy, Pirkanmaa
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2019

IPP on alueellinen ja monipuolinen ICT-palveluiden asiantuntija, jolla on palvelupisteet sekä Parkanossa että Ikaalisissa. Asiakkaidemme ykköskumppanina toteutamme monipuoliset ICT-ratkaisut yrityksille, taloyhtiöihin ja julkiselle sektorille sekä vaativimmatkin digitaaliset ratkaisut kotitalouksiin.

Yhä useammassa kodissa tarvitaan nopea ja luotettava tietoliikenneyhteys etätyön, turvallisuuden, viihteen tai muiden älykodin vaatimusten vuoksi. Siksi voimmekin todeta, että valokuitu on valtaväylä monipuolisille digitaalisille ratkaisuille, ja mahdollistaa älykkään asumisen ja elämisen sekä viihteellistävät perheiden arkea.

Haemme Parkanon, Kihniön, Ikaalisten, Hämeenkyrön ja Ylöjärven alueelle

YHTEYSMYYJIÄ

joiden tehtävänä on myydä valokuituyhteyksiä kotitalouksiin ja taloyhtiöille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää mahdollisuutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin sekä rohkeutta soittaa asiakkaan ovikelloa. Arvostamme kokemusta ja näyttöä kotimyynnistä, muttei sinulla tarvitse olla kokemusta vastaavasta työstä, sillä koulutamme valitut henkilöt tehtävään. 

Työ soveltuu hyvin myös sivutoimiseksi ja voit määritellä työaikasi, mutta luonnollisesti odotamme aktiivisuutta sekä kykyä itsenäiseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn. Tässä tehtävässä sinulla on myöhemmin mahdollisuus toimia myös itsenäisenä sopimusyrittäjänä.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi viimeistään 16.8.2019 hakupainikkeen kautta. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si.

Lisätietoja tehtävistä antaa 1.8. alkaen MPS:n seniorikonsultti Marja-Leena Rautaparta,
marja-leena.rautaparta(at)mps.fi.

IPP ykköskumppanina tarkoittaa turvallisuutta, taloudellisuutta ja monipuolisia asiantuntijapalveluita. www.ipp.fi